Ќе се предоговориме јас и ти - кој напред кој назад, во темата за секс договарања.Се префрлаш напред?
он топик. IMPOTENTNI STE, BANIRAJTE ME ...SO NOV PROFIL KE SE VRATAM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се предоговориме јас и ти - кој напред кој назад, во темата за секс договарања.Се префрлаш напред?
Oна ми пиша ПП со текст fuck you bichОва Олимпија на секој ник и го праќаше у пп и она ја пријавуваше за вулгарна порака![]()

Лаву не се замарај за глупости, кажи ќе тепате ли на избори што се дешава?Не се разбирам од српска музика.
Подобро сертифициран Лав(Македонски симбол) отколку сертифицирана плавуша( симбол за глупост)
Со такво чуство еден ден длабоко во тебе ќе биди некој мажОндак делот со, сите ние сме тоа у принцип е невалиден. Пошто на пример, длабоко во себе, јас сум мало убаво девојче.![]()
пуу еднаш не ќе ми се укрути и одма на сите да му каже....Ќе се предоговориме јас и ти - кој напред кој назад, во темата за секс договарања.
он топик. IMPOTENTNI STE, BANIRAJTE ME ...SO NOV PROFIL KE SE VRATAM.
Не не си ти плавуша никако ,никако.....Не туку се препуцавај со мене, оди со Пежо тужи се, гледаш, неовластено користат твоја слика...срам да им е, ПУ!
![]()
Како ме провали дека сум плавуша, бреееј....ама не сум сертифицирана, јбг.
Поздрав треба да идам во животот има побитни работи отколку, трошење време со плавуша на форум.
Со такво чуство еден ден длабоко во тебе ќе биди некој маж
да, затоа што многу зависи дали времето на форумов го трошиш со плавуша, бринета или шкорпион.Не не си ти плавуша никако ,никако.....Поздрав треба да идам во животот има побитни работи отколку, трошење време со плавуша на форум.
![]()
Не не си ти плавуша никако ,никако.....Поздрав треба да идам во животот има побитни работи отколку, трошење време со плавуша на форум.
![]()

Многу перверзни, вулгарни и приватни работи откриваш господине Лет3.пуу еднаш не ќе ми се укрути и одма на сите да му каже....