Мистичен
Човек
Ради техничката поддршка и ради момакот од билинг департментот! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moTaro напиша:Диме, ја не ги бранам ни двете. Све се тоа лопови мамата...
Али пошто сите па мои пријатели се на космофон, таму имам вработени пријатели, имам предности за броеви, бла бла.. Само од тој аспект.
Значи само ради "Техничката подршка".
инаку ја гласам за Vodafone
Тоше напиша:Мобимак се милион пати подобри од Космофон.
1. Кога некој ми праќа ММС од Космофон (јас сум на Мобимак), сликата не ми се прикажува веднаш туку ми дава да одам на некакаква си страница па од таму да ја земам. И ќе ти ги земе парите а ќе ти прикаже 404 Page Not Found!
Tоше напиша:2. Космофон наплаќаат прескапо за разговори кон Мобимак!
Тоше напиша:3. Имаат некакви безвезни наградни игри кои не знаеш од кога до кога траат ниту дали си добил нешто.
Тоше напиша:4. Немаат опција да ти прикажат уште колку пари имаш на кредит, туку треба да се јавиш на тој бројот за да провериш.
Тоше напиша:5. До едно време се наплаќаше за да ги провериш гласовните пораки!
Тоше напиша:6. Не отруја со Тоше Проески како главно рекламно лице (а нему претходно спонзори му беа Мобимак) - Тоше аман веќе!
hmmm...nema vrska muabetot...imav telefon od mobimak kupeno koj posle eden mesec rikna i ne mozea da go popravat...a nebeshe padnat cuknat i slicno samo nekakva si fabricka greshka i go frliv...inaku telefonite shto gi nabavuvaat i mobi i cosmo se od isti generalni distributeri vo mk...taka da ne e bash taka muabetot.Тоше напиша:7. Наводно продавале препарирани телефони (еднаш скршени па фабрички преправени)
Ма дунда им материна, ама додека не дојде некој подобар или не се подоправат, „добри се”.Тоше напиша:Јас се извинувам за се што напишав контра Космофон.
Изгледа дека морам да подистражам повеќе околу нашите ценети оператори!
bibika напиша:-nemaat seuste mreza dovolno razviena (mozes da puknes,ama so kosmofon stranstvo nema da fatis i toa blisko stranstvo,pr. Hrvatska),[QUOTE]