Mногу женски, добар љубовник.. дали?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Ако бил со многу жени воопшто не значи дека пробал повеќе работи одколку со помалку. Што ако не се погодиле тие многуте? Ќе си останам на претходното мислење што го пишав погоре и ќе го додадам на тоа мислењето на Обидиен ... твоево не ми држи место некако ... :icon_lol:

Normalno deka ne ti drzi.... t.e. poveke ti drzi mislenjeto od OBDN bidejki i ti i taa zaboravate eden klucen fakt.... NE STE MASHKI! :icon_lol: :wink: :ne:

Eko1 напиша:
Normalno deka ne ti drzi.... t.e. poveke ti drzi mislenjeto od OBDN bidejki i ti i taa zaboravate eden klucen fakt.... NE STE MASHKI! :icon_lol: :wink: :ne:

Да, можеби не се, ама имаат силна желба да бидат!:pos:
Шо да праат кутричките, мајка природа и проблем со хормони...:pos::pos:

Hmm...iskustvoto so mnogu devojki moze no nemora da znaci deka nekoj e dobar ljubovnik...e sega normalno deka ako nekoj bil samo so edna ili dve devojki nemoze da e dobar ljubovnik,no nemora ni da imal preku 10 za da stane dobar...the point is...najvazen e kvalitetot a ne kvantitetot na devojkite

За машките не знам, тоа вие жените ценете...

Ама за девојките ќе ви кажам. Нема жанси да е добра во секс ако имала еден или двајца. Нема теорија. Али ако има потенцијал, јас ќе ја научам, ако се заљубам.

Ако нема потенцијал, џабе и е се. Затоа што ова балканско општество е тооооолку глупо, што во оваа Македонија, се уште има голем број на родители што ги учат своите ќерки дека сексот е лоша и грозна работа, и ги осакатуваат за цел живот, а се со цел “да ги заштитат, и да ги направат поштени“. Тоа е еден од најголемите социјални проблеми во Македонија!!!

Лично за мене... Иако мора девојката да го сака сексот вистински, оптимално е бар 4 партнери да имала......

Dolphin напиша:
За машките не знам, тоа вие жените ценете...

Ама за девојките ќе ви кажам. Нема жанси да е добра во секс ако имала еден или двајца. Нема теорија. Али ако има потенцијал, јас ќе ја научам, ако се заљубам.

Ако нема потенцијал, џабе и е се. Затоа што ова балканско општество е тооооолку глупо, што во оваа Македонија, се уште има голем број на родители што ги учат своите ќерки дека сексот е лоша и грозна работа, и ги осакатуваат за цел живот, а се со цел “да ги заштитат, и да ги направат поштени“. Тоа е еден од најголемите социјални проблеми во Македонија!!!

Лично за мене... Иако мора девојката да го сака сексот вистински, оптимално е бар 4 партнери да имала......

Не знам можеби ке ме наречеш балканец но не се чувствувам баш најдобро ако знам дека девојка ми имала барем 4 партнера, па затоа е добра во сексот.
Ако веќе ми е девојка тогаш не сум јас со нејзе за една кратка секс авантура па да знае да прави "акробации" има време, без брзање полека ќе ја научам, и може да биде баш како што јас сакам во сексот, нормално и на нејзино задоволство.

А јас од каде би знаел да ја научам !!!
Е тука веќе доаѓаат оние "мувачици" кои имале повеќе партнери и имаат поголемо искуство па од нив ќе украднеме нешто.

Колку неблагодарно нели???

ПОТЕНЦИРАМ: Инаку не ми смета девојками да имала и 20 партнери,
кога Љубовта е во прашање ништо повеќе не е важно:love2:

Ptolomej напиша:
Hmm...iskustvoto so mnogu devojki moze no nemora da znaci deka nekoj e dobar ljubovnik...e sega normalno deka ako nekoj bil samo so edna ili dve devojki nemoze da e dobar ljubovnik,no nemora ni da imal preku 10 za da stane dobar...the point is...najvazen e kvalitetot a ne kvantitetot na devojkite

-Многу поголема веројатност постои дека на пример од 10 девојки со кои си имал секс барем 3 биле ептен ок па тоа влијаело на твоето подобрување во крајната реализација, одколку да таа една е "supergirl" и успеала да ти ги пренесе сите нејзини искуства. Можни се случаи и такви како шти ти опиша, но сметам дека е тоа реткост. Ако е така, тогаш што треба да направи некој „апсолутен почетник” на кого „сефтето” баш и нема да му се погоди? Да падне во очај и депресија?

Promis напиша:
Не знам можеби ке ме наречеш балканец но не се чувствувам баш најдобро ако знам дека девојка ми имала барем 4 партнера, па затоа е добра во сексот.

-Без гајле, на ниедна што ќе и биде цел да е со тебе на подолг период нема да и бидеш 3-ти, 4-ти...не дај боже 31-ви :icon_lol:! На сите ке им бидеш втор:icon_lol:. Знаеш како викаат?-После првиот сите се втори:pos:

Promis напиша:
кога Љубовта е во прашање ништо повеќе не е важно:love2:

Токму така, многу се согласувам со тебе.

добар лјубовник... пример. ЈА..

П.С. не ги прасувајте бившите.ехех

Добар љубовник е оној кој ке издржи цел свој живот со една девојка доколку има некој таков блазеси му:pop:

бројот на партнери не е мерило за добар љубовџија или љубовџика само од себе доаѓа како ти ќе одиграш во кревет со партнерот

Добар љубовник не е секако - може да биде доказ за траума и желба за самодокажување дека не е нешто друго :wink:

CopyOfDeath напиша:
Добар љубовник е оној кој ке издржи цел свој живот со една девојка доколку има некој таков блазеси му:pop:

A be aj msilam koj ke izdrzi so edna devojka cel zivot.NEVOZMOZNO E. mislam za vencanite luge nemam nisto protiv ali za pocnes so nekoja od 5 odd. i da zavrsis so nea mislam premnogu e. kako ke znaes deka taa e vistinskata ako ne si probal drugi alternativi. sekogas ima podobri od prviot izbor.

ЕХхе те подрзувам ман мора да пробаш повеке за да ја најдеш вистинската :music3:

Цитат:
Напишано од Ptolomej

-Многу поголема веројатност постои дека на пример од 10 девојки со кои си имал секс барем 3 биле ептен ок па тоа влијаело на твоето подобрување во крајната реализација, одколку да таа една е "supergirl" и успеала да ти ги пренесе сите нејзини искуства. Можни се случаи и такви како шти ти опиша, но сметам дека е тоа реткост. Ако е така, тогаш што треба да направи некој „апсолутен почетник” на кого „сефтето” баш и нема да му се погоди? Да падне во очај и депресија?

Ne si me svatil najdobro...ne mislam jas deka e podobro nekoj da ima samo edna "supergirl" i da ostani samo na nea za da stani dobar ljubovnik tuku deka e povazen kvalitetot a ne kvantitetot na devojkite...a za apsolutniot pocetnik i nepogoduvanjeto na sefteto normalno deka sekoj maz treba da smeni nekolku seks partnerki za da se isprofilira kako dobar ljubovnik a ne posle prvata nepogodena seks vrska da ocajuva i da si nabiva kopmleksi(skraja da e) :)

се си зависи ако си бил со една и се што си правел со нењ и се допаѓало не значи дека и на следниот партнер ке му се допадне
се си зависи и си треба време запознаванје истражување и доверба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom