Зависен сум од млеко и млечни производи.Ем е здраво,ем е убаво...Секое сабајле пијам млеко а навечер јогурт.Кога вечерам често јадам кисело млеко,кашкавал,урда,сирење...Едноставно сакам млеко и млечни производи.
:salut:
Обожавам млеко пијам млеко пресно со какоа или со некоја коцка чоколадо.Летно време многу сакам да пијам јогурт или кога идам на село да пијам биено млеко кое се приготвува во домашни услови.Сирење и кашкавал јадам, а урда тук таму многу ретко
Обожавам млеко и млечни производи. Млеко пијам наутро и навечер некогаш, полесно спијам , не седнувам да јадам без сирење и кашкавал, додека па урда ретко, многу ретко јадам, не ми е баш по мерак. Маргаринот одамна го заменив со павлака, за седнвичи и слично. Јогуртот го пијам кога ќе немам некоја поважна обврска што ме чека, затоа што јогуртот смирува притисок, барем кај мене многу го намалува и станувам поспана.
ај чекај ова веганиве тие не пијат ни јогурт ни млеко ни кашка, ни сирејне па сеа ако снае некој да каже ја нешо барав...како Б12 да се внесуа ако го имало демек само у анимални производи?????????????????????????????????????????
Млеко пијам само со кафе, кисело млеко само за ручек (со сарма или пита некоја) а јогурт еднаш у годината колку да се каже дека пијам. Е млечни производи си сакам
Обожавам сирење, павлака, јогурт, кисело млеко, значи секакви производи од млеко, ама млеко така да пијам... немат шанси. Млекото го пијам во некакво кафе
Сирењето е едно од најдобрите млечни производи, се разбира тука спага и киселото млеко кое многу го сакам, не сум по благото многу така да ке ги изоставам благотинките....
Многу сакам млечни производи.Се сеќавам како малечот станувам од спиење и на маса ме чека топло млеко и крем...ауууууууууууууууу .I realy miss that.Или млеко и бисквити..:pos2:првото јадење што научив сам да си го правам..Пораснав со млекото...а сега немам пиено одамна го заменив со пиво:salut:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.