Млеко и млечни производи

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
mleko tesko deka pijam,a jogurt da i kaskaval,jadam i sirenje ama zavisi kakvo :P

Samo mlekoto go koristam od mlecnite proizvodi nisto:) pogotovo sirenje eww!!

Не јадам никакви млечни производи :)
Ете мона ми е сведок за то. :pos:
Немам ниедна посебна причина поради која не јадам ништо млечно,онака само,не осеќам потреба,ама очигледно имам оти ноктите ми се крш :pos:

`AnGe|4E` напиша:
Не јадам никакви млечни производи :)
Ете мона ми е сведок за то. :pos:
Немам ниедна посебна причина поради која не јадам ништо млечно,онака само,не осеќам потреба,ама очигледно имам оти ноктите ми се крш :pos:

Уфф..и јас исто. Не ми е нешто посебно гАДНО, само едноставно не јадаМ/не пијам често. Со исклучок на сирење што на јадам скоро никогаш...бљакк:lud: :lud:

Млеко не пијам уште од малечка, особено она домачо варено...со кајамак и такви ствари...единствено можам ако е чоколадно или она трајно, ама пак не обожавам. Ама затоа без кашкавал, павлака, зденка... не живеам.

Млечна храна

Многу сум љубител на млечна храна како што е: кашкавал, сирење, млеко, кисело млеко, павлака, јогурт........:vozbud:

Сакам млечни производи.Ладно тетрапак млеко е закон.А топло млеко НИКАКО!

bitolskiot polumasen jogurt!mh mh mh

Gi poshtuem Ideal Shipka ....od ovie drugiva i Laktis se dobri

Обожавам млечни производи: млеко, јогурт, кисело млеко, сирење, кашкавал ... =)

Млеко некако одамна прекинав да пијам,некако не ми е по ќејф...Кисело млеко најкам да видам,а што се однесува на другите млечни производи ги обожавам-сирење,кашкавал,зденка,мх,мх...

Млеко не пијам,ама во млечни производи мислам дека можам да се удавам :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom