|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
Фиат уно не се произведува повеќе.
Знам дека не се произведува уште одамна, но како и фичото сега и УНОТО има нов модел![]()
Сакате да се кладиме?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фиат уно не се произведува повеќе.
Знам дека не се произведува уште одамна, но како и фичото сега и УНОТО има нов модел![]()
Седанот е од 2008-ма. Инаку, не сум слушнал некој прозведувач да вади нови модели на 2-3 години. Исто така, не знам што очекуваш - можеби да го продаваат по цена на три години стар половен автомобил?
ftopic: Форумот е отворено место за дискусии и секој има право на мислење, забелешка, пофалба, критика... итн, тоа што таа има нешто да каже на темава и сака да го сподели тоа со останатите е нејзино право, доколку немате да споделите нешто корисно на темава слободно одминете ја...
![]()
... ланЦерот...
Процедурално...зошто цело време потенцираш ланЦерот?
Процедурално...зошто цело време потенцираш ланЦерот?
Дечко муабетот е дека за цена од 13к можи да се купи модел на возило од 2010, а не од 2007.
Знам дека може, но само по себе тоа не значи многу.Дечко муабетот е дека за цена од 13к можи да се купи модел на возило од 2010, а не од 2007.
Хм, јак штос, ланЦер :icon_rollЗатоа што сака да ме изнервира,бидејќи знае дека си го сакам мојот Лансер.
Па уште и ја истакнува буквата Ц (со голема буква ја пишува) али јас и претходно кажав дека не паѓам на ниски провокации и не сум човек кој што се нервира за ситници.
Јас приметив дека и во претходните постови исто така ја истакнува буквата Ц али го игнорирав и не реагирав на тоа,затоа што не се замарам со луѓе кои што сакаат да провоцираат.
--- надополнето ---
Епа ајде штом си толку голем стручњак, наброј ги сите тие модели од Ц сегментот кои што се произвдени во 2010 и коштаат 13.000 евра?
Ајде сите да дознаеме.
Али направи споредба и во мотор,перформанси,опрема... за таа цена од 13.000
Знам дека може, но само по себе тоа не значи многу.
--- надополнето ---
Хм, јак штос, ланЦер :icon_roll
Но, еве јас ќе ти одговорам на прашањето - лично, јас, би гледал да земам Киа Сид 1.6 со 6 брзини; моделот сам по себе е постар, но моторот и некои подобрувања во ентериерот и во амортизацијата (мислам), се од 2010. Додуша, цената за моделот со слична опрема на Лансерот би дошла околу 13 700 евра (и пак немаш ауто-клима и уште некои ситници - но тоа ни не ми е ни толку битно), но белким и тие даваат некој попуст, па цифрата би се спуштила макар приближно до 13 000... Или на крај краева, може да се земе со послаба опрема.
Но, тоа е веќе прашање на вкус.
Сакате да се кладиме?
![]()
![]()
![]()