Митинг за зачувување на името

• Креатор на темата Креатор на темата Eddie_rebel
  • Време на започнување Време на започнување

Дали треба да има нов митинг за зачувување на името на нашата татковина?

• ДА

Гласови: 35 85,4%
  • НЕ

Гласови: 6 14,6%

• Вкупно гласачи
    41
Епа ај качи се и не заборавај да не викнеш другиве 2 милиони и кусур заедно на Плутон.

Само не знам до кога ќе се однесуваме ко Норвешка. Па уште партииве ќе решавале нешто а си играат држава по штабови и кркаат пара.

Грција огромно малцинство од Турци, Македонци, Албанци, Роми... го држи под контрола а ние сме се собрале саде пички и разглабаме виша политика.
Грците не треба да ги пцуеме туку треба три пати дневно нозе да им бацуваме, затоа што ако они се педери и кукавици ние којзнае што сме.

Епа иди ти бацувај им нозе,ние тука ќе си седиме...

Би излегол доколку е заеднички организиран и од власта и од опозицијата... Значи, доколку е насочен против Грција, а не против СДСМ или против ВМРО-ДПМНЕ!Не си ми го разбрал постот... Тоа што ми го кажуваш со бројките, нема врска со тоа што јас го напишав!

можда во ред
а митинг не треба да организира ни власта ни опозицијата тие ќе не отепаат од други митинзи сега
митинг треба да организира народот како лани

Би излегол доколку е заеднички организиран и од власта и од опозицијата... Значи, доколку е насочен против Грција, а не против СДСМ или против ВМРО-ДПМНЕ!Не си ми го разбрал постот... Тоа што ми го кажуваш со бројките, нема врска со тоа што јас го напишав!

Верувај дека опозицијата нема никогаш да организира ваков тип на протест.
Дотолку тоа се случи, сами ке си стават корпа на својата политика.

На крај краева и ВМРО не би организирал, евентуално би подржал ваков собир.

Би излегол доколку е заеднички организиран и од власта и од опозицијата... Значи, доколку е насочен против Грција, а не против СДСМ или против ВМРО-ДПМНЕ!

Таков беше митингот што го направивме лани на вчерашна дата.

Погоди кој излезе со обвинување дека на митингот биле забележаи партиски знамиња.

Еве видео со кадри од толпата:

Таков беше митингот што го направивме лани на вчерашна дата.

Погоди кој излезе со обвинување дека на митингот биле забележаи партиски знамиња.

Еве видео со кадри од толпата:

гем сет меч...

погоди кој ја искористи толпата за да даде негативен предзнак...

командант К..К...К...ајде

ајде бе...К К К ...ККК ...К

4169381042006623005419.jpg

Митинг за Македонија треба да има секогаш,и со помасовно учество од сите други митинзи пред тоа.:toe:

Miting za imeto e dobredojden vo sekoj slucaj iako lani ne dojdov na toj miting go glebav na tv. A i znam kako so naponena nekoj prethodno deka imase i obidi za mitinzi vo gejlada ama za zal ne im bea uspesni mislam imase poveke novinari odkolku gorda raja kako so imase na pela.

Треба треба! И тоа под итно!

Толку неточни работи прочитав...
:shok:
што греота е уопште и да се контра на такви глупости и инсинуации.

Митингот беше лани!
И помина.
Тоа беше само еден мал дел од офанзивната програма за дејствување која што пропадна у зародиш заради неспособноста и поткупливоста на нашите политичари.
Ние ... изгубивме. (у тој сет).

Лошото е што од тогаш,па се до сега како што веќе напомнав помина година дена во која што ние продолживме да губиме и да тонеме на секој план.

Треба да има сеМакедонски собир пред се за да се потврди ставот на Македонскиот народ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom