- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
идеата пукна од тука...
сите знаеме од кај пукна идеата и кој организираше да не се лажеме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
идеата пукна од тука...
Епа ај качи се и не заборавај да не викнеш другиве 2 милиони и кусур заедно на Плутон.
Само не знам до кога ќе се однесуваме ко Норвешка. Па уште партииве ќе решавале нешто а си играат држава по штабови и кркаат пара.
Грција огромно малцинство од Турци, Македонци, Албанци, Роми... го држи под контрола а ние сме се собрале саде пички и разглабаме виша политика.
Грците не треба да ги пцуеме туку треба три пати дневно нозе да им бацуваме, затоа што ако они се педери и кукавици ние којзнае што сме.
Не си ми го разбрал постот... Тоа што ми го кажуваш со бројките, нема врска со тоа што јас го напишав!епа стрелчо вака стојат работите
Би излегол доколку е заеднички организиран и од власта и од опозицијата... Значи, доколку е насочен против Грција, а не против СДСМ или против ВМРО-ДПМНЕ!Не си ми го разбрал постот... Тоа што ми го кажуваш со бројките, нема врска со тоа што јас го напишав!
Би излегол доколку е заеднички организиран и од власта и од опозицијата... Значи, доколку е насочен против Грција, а не против СДСМ или против ВМРО-ДПМНЕ!Не си ми го разбрал постот... Тоа што ми го кажуваш со бројките, нема врска со тоа што јас го напишав!
Би излегол доколку е заеднички организиран и од власта и од опозицијата... Значи, доколку е насочен против Грција, а не против СДСМ или против ВМРО-ДПМНЕ!
Таков беше митингот што го направивме лани на вчерашна дата.
Погоди кој излезе со обвинување дека на митингот биле забележаи партиски знамиња.
Еве видео со кадри од толпата: