- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
Мене некако ова ми делува мноооогу оптимистички. Па размислете ако користиме само 10% од мозокот, што се би можеле да направиме со 100 %. Хахахахахха малце чудно можеби, а зошто и да не би било точно, па никаде не вика дека не може да искористиме поголем процент од мозокот.
А и кога ке го погледнам животот на поголемиот дел од луѓето на планетава кој се сведува само на исполнување основни физиолошки потреби и рпедавање на минливи телесни задоволства, искрено мислам дека искористуваат многу помал процент и од тие наводни 10 %.
Да, да секако дека користел 9% од можни 10%, прво не ги бивало за нишо, а најмалку за физика, па после некое време на некој чуден и необјаснив начин неговиот мозок почнал да се активира, па станал генијалец:pos2:. Абе ајде глупости. Неговата најпозната слика со исплазен јазик ( понашање на дете патем ) покажува на кое интелектуално ниво бил. Не знам зашто ама некои работи е ми се логични што ги кажуваат за него.
Decko go osporuvas najgolemiot um na 20vek....So sega ako se isplazil znaci deka e neintelegenten???