Мис Македонија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
smesni-sliki%20%28141%29.jpg

cccc,kutrata taa-koj li samo ja izlazhal da se prijavi , ama koj bil onoj poblesaviot shto ja odbral :uvo:
izgleda po doma ja lazhele “ ubava taa“ ....
ima edna ruska pogovorka - veli-ako tolku mnogu sakash da si dzvezda kachi se na elkata .
ovaa povekje od toa i nemozhe

Во Македонија ги има најубавите девојки,особено во Скопје.Сум видел и девојки во Шведска кои важат за многу убави,ама како што има тука убавина нема нигде.E сега девојката што е избрана за Мис е убава,ама не е тоа тоа што се бара(барем според мене)

Читам само критики на форумов за девојката,па ако мислите дека можете да победите,или пак знаете некоја што е поубава пријавете ја!

Муживе од тука што серат,да имаат шанса со оваа девојка не верувам дека би ја пропуштиле.

Како и да е сепак со среќа нека и е,таму кај што ќе не преставува!

Mислам дека живее во Грција, се зема со грк пффф :tapp:

Паметна била бе. Гркот имал пари, ама е геј и сега друѓи ќе ја :vozbud:

Си смислил се` на време, туку и презимето на Вера не е нешто нај :pos:

Не си правете филмови на една неточна информација :)

Вера пред 2 години се омажи со македонскиот фудбалер Игор Кралевски. Имаат и синче :)

31C08F41C3819B4DB9CA462186A39EBE.jpg
8DA0623D19E08A49BD07CA4FDB938073.jpg

Вера пред 2 години се омажи со македонскиот фудбалер Игор Кралевски. Имаат и синче :)

Да бе, гледав на тв за ова, сум заборавил. Сепак мислам претходно дека беше во брак или пак можеби врска со грк ако не се лажам. :)

Kaква убавина е ова.:cuc:
Не оваа Стефани...
И кога точно е изборот за miss world 2010 ?
Чисто да видам оваа како ке се покаже.
cccc,kutrata taa-koj li samo ja izlazhal da se prijavi , ama koj bil onoj poblesaviot shto ja odbral :uvo:
izgleda po doma ja lazhele “ ubava taa“ ....

Мајка и татко изгледа ја излажале.
Или пак ке излезе приказна дека дечко и ја пријавил.Ако има де -.-

Мајка и татко изгледа ја излажале.
Или пак ке излезе приказна дека дечко и ја пријавил.Ако има де -.-

Дечко и ја пријавил... кој воедно е и дел од жирито. ;)

Ееееј ама ни расипа сеир :pos: ама имаше оваа нешто со нкој циган сигурна сум :smir: Епа, штом си зела момче Македонче, сега ќе види што е рај и детенцето нек е живо и здраво, АМА ова новава мисица што се рекламира кај Џанко ич не ја бива :toe:

И јас се чудам кај видеа толкава убавина кај девојчево..Имаме безброј убави девојчиња а овие ја одбраа оваа..Жал ми е али Стефани не е за Мис Македонија,далеку е од мис!

Леле луѓе ви ги читам коментариве... што го направивте девојчево, Ugly Betty :)

Мене не ми е грда.. посебно кога е средена, нашминкана дури и убава ми е. :toe: :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom