Мис Македонија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
Лично знам, а сигурно и сите вие, повеќе од 10 девојки на кои ни вода не може да им носи девојкава.

Не 10, илјада девојки има поубави од оваа ама има друг проблем. Лидија Велковска организаторката на Мис на Македонија за мене е најодвратната жена што постои. ПРЕВАРАНТ жив е!!!
Праќа девојки кои сама ќе ги одбере, пријателки, лани дознавме дека имаме претставничка дента она кога отиде на изборот итн.

Првата придружничка, на овој грдиов транвестит Стефани не ни влезе во првите 6 полуфиналистки. И кога ја прогласија си дојде фино лепо отпозади и ставија круна и лента.
А еден тип од жирито се газеше од смеење додека Велковска мирно и сталожено си читаше кои се победничките.

ДИВА ЛИГА беше изборот како и секој организиран од Велковска! Да даде господ да и ја одземат таа лиценцата!!!

Додека Велковска организира избори за Мис на Македонија е вакви девојки ќе праќаме...

watermark

И јас разбрав дека имало некои далавери, па има ли некој клипче да го проследиме тој моменат. ;)

Доволно е да пишете Miss Macedonia 2010 на јутуб и ќе ви излезе .

А јас само да ви доловам eден момент... од убавицава!!!

dffedsrf.jpg

ах да е жив и здрав татко и, или рачниот труд

Да се кандидираш за мис на македонија треба да си сељандура. Не дека така ја сакам да биде, него луѓето направиле да биде. И сега ке и се смееме и ке ја заебаваме тука на форум.

Имала храброст да се појави јавно и да се прошета и да заработи. А ние само плукаме по нив :)

Што и фали на девојчето, не е толку лошо колку што викате, има и поубави да, ама и оваа не е лоша.

Ако ги прочита девојчево критикиве, ќе го откаже летот за Кина. :icon_lol:

Прво мислев дека е Вики Ралева, а после дека е травестит... Кога, тоа стварно да ти била нашата нова мисица :)))
Може е изживеана фразава, ама ќе се согласите дека на едно излегување може да сретнете барем 20 поубави девојка од оваа :)))

Стефани, ако читаш - не се лути. Ми се допадна лапањето со Хелена Роза.

Епа кај се тие 20- поубави,што не се пријават..него сега некои од нив седат и мрчат по форуми а не се пријавуват.. или па дечко им не ги пријавува :pos2:

Што и фали на девојчето, не е толку лошо колку што викате, има и поубави да, ама и оваа не е лоша.

На девојчето и фали шармантност и женственост, два најбитни фактори, замисли машко кога оваа ќе му шепне нешто на увце, после треба пола колекција на Vivid да изгледа за да се врати во нормала

Епа кај се тие 20- поубави,што не се пријават..него сега некои од нив седат и мрчат по форуми а не се пријавуват.. или па дечко им не ги пријавува :pos2:

Па според мене треба да си луд за да се пријавиш на избор што го организира Велковска, избори каде победуваат нејзини пријателки, роднини и нејзини миленички. Па самата Велковска ќе направи скандал, ќе ја има на неколку насловни на Вест, ќе собере од спонзори некои си одвај 1000 евра и ќе ја прати мисицата на избор...

Доволно е само да погледнете една Србија како организира избор на Мис на Србија. Пријавувања со месеци. Па девојките ги носат на припреми во Халкидики, во Струга и во Златибор, па последни подготовки во Белград и изборот е на највисоко ниво. Има еден куп спонзори и награди од автомобили, до стипендии за дел од натпреварувачките на универзитети во Србија, а лани имаше и стипендии за надвор од Србија.

А кај нас кога ќе размислам... подобар избор е Мис Ромка во Шутка што го организираат.

Спасот е одземање на лиценцата на Велковска. Дотогаш ќе има вакви непрофесионалнби избори, со ниеден спонзор и нормално со паметни девојки кои не се пријавуваат зашто не сакаат да се резилат ради кокошката Велковска! :)

а Мисот кажа само дека немало да стигне до таму кај што стигнала ако не и биле пријателите, па водителката тука ја корегираше да си ги спомне родителите, на што истата се поднасмеа, ептен смешно.

Инаку на неколку наврати ја приметив водителката како се подсмева на кандидатките особено кога ќе кажеше "убавиците" баш беше приметно. Иначе по мене водителката беше поубава од сите :smir:

Па нормално само со пријатели, ама не оние од средно.
Која била водителка?

Шала на страна, сите знаат дека кај нас како се станува мис, не знам што се чудите. Кој нормален денес би се пријавил, кога знае што го чека. Овој избор конкретно не сум го гледал, па не можам да кажам кој што заслужил, али видеото не ми се допадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom