Мис Македонија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата draganask
  • Време на започнување Време на започнување
Од видеото што го видов поштувам тоа што беше искрена, а не како сите други што биле дојдени само за "дружење", а се останато :pov:

Епа кај се тие 20- поубави,што не се пријават..него сега некои од нив седат и мрчат по форуми а не се пријавуват.. или па дечко им не ги пријавува :pos2:

pa ti si nepismen/a ti pisua pogore deka ima dalaveri zasto da se prijavat glup/a li si nesfakas retardiran/a si ubij se

Па според мене треба да си луд за да се пријавиш на избор што го организира Велковска, избори каде победуваат нејзини пријателки, роднини и нејзини миленички. Па самата Велковска ќе направи скандал, ќе ја има на неколку насловни на Вест, ќе собере од спонзори некои си одвај 1000 евра и ќе ја прати мисицата на избор...

Доволно е само да погледнете една Србија како организира избор на Мис на Србија. Пријавувања со месеци. Па девојките ги носат на припреми во Халкидики, во Струга и во Златибор, па последни подготовки во Белград и изборот е на највисоко ниво. Има еден куп спонзори и награди од автомобили, до стипендии за дел од натпреварувачките на универзитети во Србија, а лани имаше и стипендии за надвор од Србија.

А кај нас кога ќе размислам... подобар избор е Мис Ромка во Шутка што го организираат.

Спасот е одземање на лиценцата на Велковска. Дотогаш ќе има вакви непрофесионалнби избори, со ниеден спонзор и нормално со паметни девојки кои не се пријавуваат зашто не сакаат да се резилат ради кокошката Велковска! :)

Толку ли многу ја мразиш дотичнава Лидија Велковска ?:pos2:

А кога сме имале ние убави мисици? Почнувајќи од Сања Николиќ, Марија Васиќ итн, до таму сум гледала. Убавите девојки престанаа да се пријавуваат, колку што се сеќавам, почеток на 90тите, а и зашто би се пријавувале кога можат на подобри начини да се остварат?

А кога сме имале ние убави мисици? Почнувајќи од Сања Николиќ, Марија Васиќ итн, до таму сум гледала. Убавите девојки престанаа да се пријавуваат, колку што се сеќавам, почеток на 90тите, а и зашто би се пријавувале кога можат на подобри начини да се остварат?

Не знам дали се сеќаваш на Мис на Македонија 1996 - Вера Мештеровиќ
%7BB8837E01-7AA1-4E53-B1F6-341A35055E46%7D_vera-2.jpg

Мислам дека беше пример за девојка која навистина си ја заслужи титулата. Инаку иако секојпат се помизерно и помизерно е на избориве, многу ми беше мизерно кога две сестри година за година беа Мис на Македонија, Сандра и Јасна Спасовски, секако дело на горенаведената носителка на лиценцата за изборов. Види тука
Инаку имаше сега скоро после овој избор, Мис модел Македонија и изборот беше навистина на ниво! Сосема позитивно изненадија организаторите, а се одржа во Гевгелија во хотелот Фламинго. И девојките беа навистина И ТОА КАКО подобри од дотичниве на Мис Македонија 2010.
A19E037ED181124BB53A21F5C00F1A43.jpg

Повеќе ино тука

Не знам дали се сеќаваш на Мис на Македонија 1996 - Вера Мештеровиќ

Епа ваљда со Вера завршија убавите девојки, секако дека се сеќавам, најубавата мисица на Македонија според мене :)

За изборот во Гевгелија не знам, не ги следам баш.. Така да, поентата ми беше џабе ругање и чудење, сите знаеме што се случува и додека не се сменат некои работи од корен, ова ќе си биде.

Аууу видете го ова Стефани му пратила порака на Јанко јади бурек и видете што објавил :)
Gospodine janko,jas sum Stefani Borsova pred nekolku deka pobediv Na
izborot za miss Makedonija koja odi Na miss world..Znam deka vasata
emisijata Ja gledaat site I bi sakala ako moze da spomnete Deka za zal
missicata koja Ja predstavuva nasata zemja nema ni Eden sponzor za zal
ni vladata nesaka nikako da pomogne.

DA I SE POMOGNE, SRAMOTA E...

И Јанко напишал коментар под тоа ..

PA DOBRO BRE, ZAREM UBAVINATA KAJ NAS NE SE CENI POVEKE?

И арно кажа член на форумот веднаш цитирам

Убавината се цени. Затоа нема спонзори оваа.

:pos2:

Идиотке глупа, погледни ја Вера Мештеровиќ и погледни се себеси па коментирај за убавини и спонзори :tapp:

Не дркам повеќе на вакви избори, ниту пак на парламентарни искрено преку кур од било какви избори.

Не дркам повеќе на вакви избори, ниту пак на парламентарни искрено преку кур од било какви избори.

Ниту на предвремени !? Дем ит, што ти се вика апстиненција. ;)

Инаку вечер, 21.30 Мис крема - избор на убавица на А1, мислам вреди да се погледа шлаемов, ако ништо друго ради сеир. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom