Koko Roko
Oh Mr. Topper!!!!!!
Од видеото што го видов поштувам тоа што беше искрена, а не како сите други што биле дојдени само за "дружење", а се останато 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа кај се тие 20- поубави,што не се пријават..него сега некои од нив седат и мрчат по форуми а не се пријавуват.. или па дечко им не ги пријавува :pos2:
Па според мене треба да си луд за да се пријавиш на избор што го организира Велковска, избори каде победуваат нејзини пријателки, роднини и нејзини миленички. Па самата Велковска ќе направи скандал, ќе ја има на неколку насловни на Вест, ќе собере од спонзори некои си одвај 1000 евра и ќе ја прати мисицата на избор...
Доволно е само да погледнете една Србија како организира избор на Мис на Србија. Пријавувања со месеци. Па девојките ги носат на припреми во Халкидики, во Струга и во Златибор, па последни подготовки во Белград и изборот е на највисоко ниво. Има еден куп спонзори и награди од автомобили, до стипендии за дел од натпреварувачките на универзитети во Србија, а лани имаше и стипендии за надвор од Србија.
А кај нас кога ќе размислам... подобар избор е Мис Ромка во Шутка што го организираат.
Спасот е одземање на лиценцата на Велковска. Дотогаш ќе има вакви непрофесионалнби избори, со ниеден спонзор и нормално со паметни девојки кои не се пријавуваат зашто не сакаат да се резилат ради кокошката Велковска!![]()
А кога сме имале ние убави мисици? Почнувајќи од Сања Николиќ, Марија Васиќ итн, до таму сум гледала. Убавите девојки престанаа да се пријавуваат, колку што се сеќавам, почеток на 90тите, а и зашто би се пријавувале кога можат на подобри начини да се остварат?
Не знам дали се сеќаваш на Мис на Македонија 1996 - Вера Мештеровиќ
Доволно е да пишете Miss Macedonia 2010 на јутуб и ќе ви излезе .
А јас само да ви доловам eден момент... од убавицава!!!
![]()
Gospodine janko,jas sum Stefani Borsova pred nekolku deka pobediv Na
izborot za miss Makedonija koja odi Na miss world..Znam deka vasata
emisijata Ja gledaat site I bi sakala ako moze da spomnete Deka za zal
missicata koja Ja predstavuva nasata zemja nema ni Eden sponzor za zal
ni vladata nesaka nikako da pomogne.
DA I SE POMOGNE, SRAMOTA E...
PA DOBRO BRE, ZAREM UBAVINATA KAJ NAS NE SE CENI POVEKE?
Убавината се цени. Затоа нема спонзори оваа.
Не дркам повеќе на вакви избори, ниту пак на парламентарни искрено преку кур од било какви избори.
Не знам дали се сеќаваш на Мис на Македонија 1996 - Вера Мештеровиќ
![]()