Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Минато, убави спомени убаво поминато време, многу искуство потребно за во иднина, ако завршила работата значи толку било, неможело да продолжи убавото, затао полни со надеш продолшуваме да бараме личност со која ќе ни биде убаво, може на ист може на поразличен начин , со надеж дека нема да заврши како што завршила претходната.
За во иднина, па некој општ план, кој може да се адаптира на новонастанатите ситуации, лошо е многу да се размислува премногу специфично за во иднина, бидејќи не знаеш што носи иднината, ама се надеваш дека со здобиемото искуство ќе имаш подобра иднина отколку минато.
И само такак напред да се мисли, се што е минато се искуства кои дали биле добри или лоши си остануваат во минатото, и неможат да се повторат, бидејќи неможеш да се вратиш во времето.
За во иднина, па некој општ план, кој може да се адаптира на новонастанатите ситуации, лошо е многу да се размислува премногу специфично за во иднина, бидејќи не знаеш што носи иднината, ама се надеваш дека со здобиемото искуство ќе имаш подобра иднина отколку минато.
И само такак напред да се мисли, се што е минато се искуства кои дали биле добри или лоши си остануваат во минатото, и неможат да се повторат, бидејќи неможеш да се вратиш во времето.
. Na pr., prvata ljubov! Koj ne ja pameti vo ubavo svetlo?! Duri i mislam deka se uste sum zaljubena vo taa licnost:wub: i verojatno nema ni da prestane toa cuvstvo...Taka da, minatoto ima gooolemo mesto vo mojot zivot, no toa ne znaci deka treba vremeto taka da pomine i da ne se misli na idninata.:star:
Лично, одам понатаму без да гледам назад. Не го правам тоа ни за да си се заштитам себеси ни за да не се оптеретувам, едноставно супер ми е сегашноста и среќна сум.