Милошoски: Името зависи од Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
Milosovski si pravi bajram so umot.Ako samiot sakal da izrece nepristojni stavovi na Vladata,vo cie ime i bese praten tamu,toa e drugo prasanje.Pretsedatelot,ne moze i ne smee da se dogovara za imeto,toa e rabota na Vladata.Dali sega Vladata so izjavata na Milosovski kako Minister za nadvoresni raboti,saka da si gi ispere racete od odgovornosta?

кукавичка местенка од страна на вмро...се спрема терен за промена на името....се спрема и кривецот....

кукавичка местенка од страна на вмро...се спрема терен за промена на името....се спрема и кривецот....
Krivecot se znae odnapred.Pa i takvite izjavi na Ministerot za nadvoresni raboti,koj kako takov treba da ima malku i poznavanje od diplomatijata,no veruvam se e isplanirano.

Ако БЦ подпише некакви папири за смена на името,това ке противоречи на конституциjaта на МК и може да биде свален исто така да му се трси казна за државна измена.:wink:
Но до това нема да се стигне,бидете спокоjни.

Ако БЦ подпише некакви папири за смена на името,това ке противоречи на конституциjaта на МК и може да биде свален исто така да му се трси казна за државна измена.:wink:
Но до това нема да се стигне,бидете спокоjни.
Hartii nikoj nema da potpise vo Njujork,no Vladata od daleku se brani.Ke uspee li da go zacuva obrazot do Lokalnite i Pretsedatelskite izbori(zboruvam deka ke bidat zaedno,no nema).

Ако некој го смени името тоа сум сигурен дека ќе го направи ВМРО-ДПМНЕ, не бегајте од реалноста, сфатете го тоа и малку освестете се, отсекогаш во ВМРО првин се чукале во гради како најголеми патриоти, а кога ќе дојдело ред за војни, за одговорност бегале во некоја соседна земја.

Da tocno taka e,brat Ljube i Johan Tarculovski pobegnaa vo Hag...:nerv:

Pretsedatel nema ingerencii da menja ime ...aman sto ste tolku nepismeni :tapp:

Точно Winston, на крајот Парламентот треба тоа да го ратификува на пленарна седница, а сите знаеме кој го има мнозинството таму,значи нема место за паника...Арно ама, ако на некого му треба дежурен виновник по default, тука е Б.Ц.

Никој не рече дека има де ингеренции,ама којзнае што може да смутат.:toe:

Требаше за смутување да се мисли уште тука во Скопје...Ај потсетиме те молам кој ја начна таа практика на одделни средби и какво единство демонстриравме уште тука дома...Или тогаш беше ОК, а сега тоа ќе било пресудно...Склероза е тоа или...

луѓе ако не дај боже некој се осуди да се сложи со нешто што би значело промена на има тој би бил после политички мртов
барем јас мислам дека така чуствувате сите
па од било која страна да е

Vo Makedonija se slucile mnogu predavstva pa zivotot prodolzil,dokolku narodot pocne da se buntuva za promenata na imeto pak ke ni sibnat nekoja kriza za da go odvlecat vnimanieto i potoa ke bide onaa narodnata SEKOE CUDO ZA 3 DENA...

ako некој го смени името тоа може да биде владата и само владата,остајте го сеа бране нека ужива малку :cug:

ako некој го смени името тоа може да биде владата и само владата,остајте го сеа бране нека ужива малку :cug:
Site forumdzii na Kajgana go pozdravuvaat BC so pesnata od Fazlija MALO VISKI MALO KOKA KOLA a ako ja nema taa moze i od Eric Clapton COCAINE!:pos2::pos2::pos2:

Македонскиот народ никогаш, ама никогаш нема да потклекне и дозволи да ни го одземат нашиот идентитет и уставното име Република Македонија, кое е нашата гордост како на свет народ, како на библиска земја и лулка на христијанството во Европа. Револтиран и огорчен о д грчката националистичка политика на геноцид, отруена од фанатизам, расизам и фашистичка асимилаторска политика, насочена против идентитетот на македонскиот народ и уставното име на Република Македонија, како уметник се гордеам што во срцето сум Македонец, патриот, затоа што си ја сакам татковината со нејзиното уставно име Република Македонија. Но, во душата сум човек кој не ги мрази другите народи со својата вера, јазик и култура. Ova mise doapgja. sekoja cest.

Milosovski si pravi bajram so umot.Ako samiot sakal da izrece nepristojni stavovi na Vladata,vo cie ime i bese praten tamu,toa e drugo prasanje.Pretsedatelot,ne moze i ne smee da se dogovara za imeto,toa e rabota na Vladata.Dali sega Vladata so izjavata na Milosovski kako Minister za nadvoresni raboti,saka da si gi ispere racete od odgovornosta?

Аман бе, уште од сега ли со предизборна кампања за 2009. Одмори малце.

Црвенковски е носител на највисока државна функција, затоа и договарање и заземањето на државен став се правеше во соработка Влада-Претседател.
Затоа и беа сите собири кај Б.Ц. пред секоја средба со Нимиц.

Црвенковски во овој сучај ја трга Владата да учествува на средбата со Бакојани.
Значи дилемата е зошто Црвенковски не дозволува мешање на Милошевски, доколку тој нели... неможе ништо сам да договори?

Или..ќе преговара за нешто што можеби Милошевски не би требало да го слушне :toe:

А ВМРО во случајов изреагира на ист начин како и СДС за целото ова време, како и вашите коментари впрочем кои постојано ги повторувате “Сега ќе видиме како Груевски ќе го реши името“ и се ситите.

Епа драги мои, дојде на вас ред сега, ете го Б.Ц., по некогова желба сам остварува средба со Бакојанис, па нека го реши проблемот.

П.С. Црвенко може да добие само нови директиви од Бакојанис како да ја урива позицијата на Македонија :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom