Се обидува полицаец со една рака да ја држи а со друга рака да ја измери бандерата.
Поминувач го советува да ја легне на земја и да ја измери.
-А не, командирот ми рече да измерам колку е висока а не колку е долга
Некој полицаец јадел бурек, проаѓа мало дете и вика:
- Чичо, чичо, дај еден гриз.
- Море бегај мангуп еден, ти мене ќе ме заебаваш, ова е бурек а не гриз.
Полицаец прашува свој колега: - Ај да те видам колку си паметен: по вода плива, бранови не прави, по шума оди, лисја не дига. Што е тоа? А овој, како од пушка, му одговара: - ГАТАНКА!
Седат двајца полицајци во чекална кај доктор. Излегува некоја дебела сестра со нервозна фаца и ги прашува:
- Вие сте за ЕКГ????
- НЕ, НЕЕЕЕЕЕЕ ние сме за ВМРО!!!!
Се раѓа дете,ѓи отвара очите и и вика на мајка си:дај ми лап топ да видам што има по светот!Запрепастена оваа вика на докторот ај ве молам отстранете му го пола мозок че ми праи проблеми со волку памет...отвара очи детето и вика :дајте ми калкулатор да пресметам нешто!Мајката вика отстранете му го докторе целиот мозок стварно неможам да се справам волку мал а толку паметен.Отвара очи малиот и вика:Ај ако може личните карти
Се среќаваат полицаец и плавуша. Плавушата му вели на полицаецот:
- Леле срце колку си сладок, ми се иде да те изедам.
Полицаецот:
- Срце ај не јади гомна.
Си бил еден цајкан и влегува во автобус. шофере дај две карти!
ш оферот:
Зашто баш две?
-Да не ја загубам едната.
А ако ја загубиш и другата?
- Имам слободна
А ако ја загубиш и слободната?
- Јас сум цајкан не ми треба карта!
Шета полицаец по улица и гледа едно дете со цигаре во уста. Му ја зема и му вели:
- Знаеш ли дека пушењето го скратува твојот живот за половина. Колку години имаш?
- Малиот вика “9„
- Е сега да не пушеше ке имаше 18 .:pos2::pos2:
Жан Клод Ван Дам паќа у шажта и се дере за помош,поминува некој полицаец и вика
-Кој е таму да го спасам-вика полицаецот
-Жан Клод Ван Дам-Одговара
-еее,четворица сте,можете сами,и си заминал полицаецот
Полицаец запира возач и му вика:
-Другра,те застаувам 4 пат и ти велам дека нешто течи од возилото.
-а јас тебе повторно ти ви викам дека е ова е цистерна за миење на улиците!
Влегува началникот на полицијата во една станица и таму гледа еден полицаец и го прашува:
-Има ли овде некој?
Полицаецот:Да.
Началникот:Кој?
Полицаецот:Јас.
Началникот:Глупак те прашав дали има некој друг освен тебе?
Полицаецот:Има.
Началникот:Кој?
Полицаецот:Вие.
.....Шета полицаец по улица и гледа едно дете со цигара во уста. Му ја зима цигарата и му вика знаеш ли дека пушењето ти го скратува животот за половина. Колку години имаш? Малиот вика 9. Е сеа да не пушеше ке имаше 18.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.