Милчо Манчевски ги направил лом...

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Милчо ми ја разубави вечерта со твоите зборови ова е начинот на кој треба да се бориме против Грчката пропаганда.

e vaka sea. molcho, milenko nedelkovski i site ostanati patrioti moze da si se vratat od kaj sto dosle. neka im ziveat familiite ovde da zemaat makedonska plata i da gi trpat ovie maki sto gi trpime site nie ovde togas da vidam dali vakvi izjavi za grcki vesnik ke davaat. vakvi patrioti koj pola od svojot zivot ne go ziveat tuka ne ni trebaat.

Мислам дека сите македонци стојат зад зборовите на Манчевски.Да ги натераме грците, пардон, хелените да не замолат да си го задржиме името и да си го вратиме знамето оти е наше, а не хеленско.

Секоја чест за човеков..Алал нека му е..Сите треба да ги следиме неговите чекори...Не се раѓаат вакви личности често..

Секоја чест за човеков..Алал нека му е..Сите треба да ги следиме неговите чекори...Не се раѓаат вакви личности често..
Нека им служи на чест на „одговорните и домаќински“ политичарски полтрони!
За пример и за ум!!!

e vaka sea. molcho, milenko nedelkovski i site ostanati patrioti moze da si se vratat od kaj sto dosle. neka im ziveat familiite ovde da zemaat makedonska plata i da gi trpat ovie maki sto gi trpime site nie ovde togas da vidam dali vakvi izjavi za grcki vesnik ke davaat. vakvi patrioti koj pola od svojot zivot ne go ziveat tuka ne ni trebaat.

Опинок.

Во времето јура манијакот низ бура до своите опинци догура.
Тогаш сфати дека не му се клати и со селанец мора да се посвати.
Мора да се посвети на дејности проклети, да батали лопати, и ломоти со будали.
Овие стихови се очајни зашто се случајно смислени за опинци измислени без грам ипол умови.

Ова изблик на емоции, инаку сметам дека дијаспората која работи за доброто на Македонија секако не смее да биде плукана. Не се сите ко од скечот на к-15.
Особено тоа не е Милчо. Но добро, секој народ има свое обележје, свој заштитен код. Србите се слепи националисти, бугарите се прости европјани, македонците се навлечени на себеуништување. Секој со своето... :toe:

Уште и филмовите да му беа вака добри ко изјавите.....

Уште и филмовите да му беа вака добри ко изјавите.....

Да, филмовите му се тешки, и некои не ги разбираат. Ке му пренесам да снима полесни филмови. Да де, секој да ги разбере.

Отвори тема во Филмови, па ќе се објаснам. Тука за вакви дискусии не е место..

за разлика од Викторгг , јас ке ти кажам само - тежок опинок

Да, филмовите му се тешки, и некои не ги разбираат. Ке му пренесам да снима полесни филмови. Да де, секој да ги разбере.

Ташлак не ми ја вреѓај интелегенцијата. Ако не ми се свиѓаат неговите филмови, сто посто имам подобри аргументи од тоа дека не ги разбирам!

Секоја чест за Манчевски!!:bravo:

леле отсекогаш сум го почитувала овој човек и покажа дека го заслужува тоа:cuc::lollipop:

Ташлак не ми ја вреѓај интелегенцијата. Ако не ми се свиѓаат неговите филмови, сто посто имам подобри аргументи од тоа дека не ги разбирам!
Епа ајде де објасни овдека.Иначе и јас ќе си помислам дека не ги разбираш неговите филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom