Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека им служи на чест на „одговорните и домаќински“ политичарски полтрони!Секоја чест за човеков..Алал нека му е..Сите треба да ги следиме неговите чекори...Не се раѓаат вакви личности често..
e vaka sea. molcho, milenko nedelkovski i site ostanati patrioti moze da si se vratat od kaj sto dosle. neka im ziveat familiite ovde da zemaat makedonska plata i da gi trpat ovie maki sto gi trpime site nie ovde togas da vidam dali vakvi izjavi za grcki vesnik ke davaat. vakvi patrioti koj pola od svojot zivot ne go ziveat tuka ne ni trebaat.
Извини,а кој е проблемот со неговите филмови што не се толку добри???Уште и филмовите да му беа вака добри ко изјавите.....
Уште и филмовите да му беа вака добри ко изјавите.....
за разлика од Викторгг , јас ке ти кажам само - тежок опинокe vaka sea. molcho, milenko nedelkovski i site ostanati patrioti moze da si se vratat od kaj sto dosle. neka im ziveat familiite ovde da zemaat makedonska plata i da gi trpat ovie maki sto gi trpime site nie ovde togas da vidam dali vakvi izjavi za grcki vesnik ke davaat. vakvi patrioti koj pola od svojot zivot ne go ziveat tuka ne ni trebaat.
Да, филмовите му се тешки, и некои не ги разбираат. Ке му пренесам да снима полесни филмови. Да де, секој да ги разбере.
Епа ајде де објасни овдека.Иначе и јас ќе си помислам дека не ги разбираш неговите филмови.Ташлак не ми ја вреѓај интелегенцијата. Ако не ми се свиѓаат неговите филмови, сто посто имам подобри аргументи од тоа дека не ги разбирам!