Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала , да ви се врати коа ке играте со Бари:wink:Честитки до Интер (ко божем ме читаат) и до навивачите
Тоа што тие играа се вика фудбал.
Нема да ги коментирам Милан денес, не заслужуваат збор за нив да се потроши![]()
Добра интуиција дечко .Станкович највеке треба да се чува. Има добар удар, го нема го нема и наеднаш ке распали со силен удар таков гол лани ни акна.
:pos2::pos2::pos2: . . . . :smir:Stankovic бил опасен и треба да се чува,хахаааа...најбољи виц,ке распали ако му ја даде ибра сеа жими к*р што ке ја најде,тешко и да влезе у стартните на интер,по некреативен и поглуп плејмејкер-(да се каже) нема,добар е без топка само кога трча а со топка за ништо не го бива!:pos2::pos2::pos2::smir: поззз
So sakas da kazes so "kakva takva pobeda"???:kesaЕВЕ СУМ ЈАС ОД МИЛАНЕЗИТЕ
ДА ВИ ЧЕСТИТАМ ПОБЕДА КАКВА ТАКВА ВАЖНО ПОБЕДА СИ Е
МЕ ИЗНЕНАДИ ГАТУЗО ШТО НЕ МУ МАВНА ШАМАР НА СУДИЈАТА ИЛИ НА ОНОЈ ШТО ТРЕБА ДА ПОКАЖЕ ИЗМЕНА ВО РЕДОВИТЕ НА НЕКОЈА ЕКИПА АМА ТОА Е ЧОВЕКОТ ПОЛЕКА ПОЛЕКА СЕ СМИРУВА И ТОА Е ДОБРО ЗА БЕЗБЕДНОСНАТА СОСТОЈБА ВО ИТАЛИЈА.
Интер 4 бодови
Милан 3 бодови
Јувентус 3 бодови(меч помалку)
Има уште многу да се игра
У стил не се трудеа многу Интер а победија со 0-4, и мене ме разочараа на моменти .So sakas da kazes so "kakva takva pobeda"???:kesaaj prosvetlime malku,na sto aludiras???Mizerii:kesa::kesa::kesa:.....
победа на МИЛАН...оваа утакмица ќе тепаме со 2-3 разлика![]()
у сабота газиме 2-3 разлика![]()
![]()
Форца Милан!
Немат да сум задоволен без 4-5 гола разлика да тепаме. :pipi2::pipi2::pipi2:
:milanez::milanez::milanez:
:muhaha::muhaha::muhaha:
Вика, интер ќе тепа поради подобриот тим што го имаат хахаахахахахахахахахах, ало дечко со која средина бе, со мунтари, виеира, станковиќ и мота, тоа ли ви е средината.
Тогаш за да бидеме рамноправни, нема да играме со Роналдињо, него ќе направиме иста средина ко вас, ќе ги пуштиме Гатусо, Амбросини, Фламини и Пирло, па да гледаме трчање цела утакмица.
Ја со 100% сигурност ви кажувам дека у Субота Милан победува со 2:0, тоа може да се смени само ако Снејдер потпише и настапи на таа утакмица, само тогаш можеме да ве победиме по малце потежок пат или пак вие да успеете да изавадите нерешено.
Со оваа екипа што ја имате, гревчиња сте, не гледате ли дека ни у прв барабан за ждрепка не можете да влезете, а камо ли да не победите.
Субота. 22.30 Милан - Интер 2 - 0 (21 мин, Хунтелар; 52 мин Хунтелар)![]()
Како што кажав и во темата за Италијанско првенство Интер без Ибрахимович нека бидат среќни сезонава ако играат и куп уефа ќе губат од многу послаби екипи, а Милан оваа утакмица не ја рачунам ако не тепаат 3+ разлика .. да ги изладиме малку интерашиве![]()
Милан ќе го земе ова дерби, без сомнение...очекувам Дињо оваа сезона растур да прави, поради поголемата слобода што ќе ја има во тимот, за разлика кога Какич беше со нив...а Интер без Ибра навистина ми се некако сеуште недозреани и испуштени од раце...можеби сум грешка, но ќе видиме...38 кола се сепак...
Како и да е, иако не навивам за двата тима, сепак ги следам и според тоа, уверен сум дека дербито оди во прилог на црвено црните...Без Камбијасо??? Ништо ич...
поздрав и фер плеј секако...
Озбилно ли мислите дека со тој состав дека ке не победите ?
Па како прво немате креативец у тим, а како второ нема кој да го чува пато, лусио и киву се превише спори
Од кога Ето толку расен напаѓач стана,Пато Бот:pos2:цццццц оди легни си бе ,Ти ништо не говореш вистина од фудбал.туку од провокација ,е поради вакви се добива бан,:smir:Бонера е еден од најдобрите 10 дефанзивци во Италија ,и не ме замари :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:
Што е заебант овој Дек0, а и не само тоа, он и многу добро знае кој е кој во фудбалот, види, он на се има капак, сигурно навива за Шинтер, тие сите такви се. Пошто, не сум дораснат да се расправам со вакви сезнајковци, ќе си се затворам себе си у фан клубот на Милан и нема да реплицирам на секој добар познавач на фудбалот, поготово не како овој Дек0.
Само ќе ти порачам, се чекаме на форумов у сабота у 22.30 ако имаш г'з да се појавиш, пошто ќе биде срамотно кога ќе ве сјебеме ко мали деца, кога тој ти што го нарекуваш Усаин Болт и тој со репчето и ред други кога ќе ви се наредат. Пробај да собереш храброст у договореното време да је појавиш, тука, токму овде, не на фан Милан , не на фан Шинтер, тука.
До сабота.
незнам што ве крена вас интерашите толку во воздух???Ето со голот од пенал?Со средната линија??? Мота,Станкович и Мунтари?Со Милито???-екс клубови (Џенова и Реал Зарагоза,лани 2 лига)Дај бе не зезајте,вие да имавте играч како Пато којзнае тука што ке направевте господ за муда ке го фатевте и ке зборите пато бил тапа и сте знаеле се од фудбал.......без ибра тешко дека ке тепате оваа година,го нема тоа кога сите играчи ви дремат и ибра ке шутне една бомба од 40 метри и гол..1-0 победа за интер,сега ке видиме дали ето ке ве вади така,радувајте се ако извадите нерешено!тип за сабота -Милан -Интер 3-1 (Фламини,Пирло,Пато)-(Толдо):smir:
абе нема веке навиавчи милан сите си легнаа од овој кошмар
Има ли ХРАБАР навивач на Билан да ми одговори на следниве прашања ?
1.Where was the ball ? Where was the ball ?
2.Каде ви отидоа навивачите бе ? Знам дека сезонски карти слабо ви беа ама ептен ко жив миланиста да немаше
3.Ке јадете ли ремет цела година за ова ? :pos2::pos2: