Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
има најава дека последен трансфер на ИНТЕР ке му биди Бонера од Милан па ке видиме што ке испадни од целата оваа ситуација

Дарко Панчев: „ И времето е со Милан за да не му ги гледаме маките“ :vozbud::pos2::pos2::pos2:

c5bp0.jpg

сликата говори више од речи:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ах бари бари што ни направи да победевме на првата утакмица сеа ке немавме желба за игра

3 недели боледување за миланезите.

Кој беше тој што сметаше дека Милан е компетентен да биде добар ривал? :pos:

Со среќа нека ви се 4 комада, FORZA INTER !!!!!!!

изглеа само пато го имаат али исто како да го немаат, жао ми е жао

еве песна од миланезите до кака

Ке ги видите вие шампионите на Милан... ова шампионите на шутка. Или така нешто.

п.с. немојте некој да го обвинил Јанкуловски за резултатот, овие ни ја изрешетија мрежата.

За вечерново дерби,ако може така да се каже нема што да коментирам,освен дека Милан прегазен во секој поглед на теренот,а и на трибините :vozbud::vozbud:

Снајдер солидно деби вечерва...браво браво за сите играчи.

Се гледа Ббиланези дека Бонера ви фали во тимот :pos2:

Партали ги направија миланезите....Искрено интер се многу подобар тим од милан иако сум навивач и на милан сепак,искрен сум....ПАРТАЛИ....Честитики до сите навивачи на Интер:smir:

Дарко Панчев е најсмрденото копиле шо постојт. Онаков коментатор, пристрасен. Тој не знајт дека Телма гледат и некој шо не е за Интер?
Да му ебам копилето смрдено да му ебам. Го мразам многу.

хехе , абе земите си некој играч од бари , барем тие се мудри а и играат по солидно од вас ,бар едно нерешено ке извадевте а не вака со 4 разлика да се брукате , ај сеа легните преспијте па утре со бистра глава некој мудар пост очекувам од вас:helou::helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom