Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечко, добро, 10 поста испиша во оваа тема и ниеден немаше смисла. :smir:

Ти бе ја гледаше последната (ракометна) утакмица Милам-Интер? Виде шо му направи Пато на Сантон? Го направи од магаре подолу!

А и Пато е многу побрз од Ето, да не се лажеме. :smir:

Од утакмицата очекувам доста тактизирање и борбена игра. Исто така очекувам и победа на Милан! :back:

абе не сакам ја од тебе никаков одговор, сакам од тие другите што не се фанови на интер и на милан, да видам од нив образложение

а вие како што гледам само еден играч форсирате а знаете дека еден играч неможи ништо да направи , размислите малце пред да пишите некој пост:wink::smir:

Ти бе ја гледаше последната (ракометна) утакмица Милам-Интер? Виде шо му направи Пато на Сантон? Го направи од магаре подолу!

Од утакмицата очекувам доста тактизирање и борбена игра. Исто така очекувам и победа на Милан! :back:

Видов , и гол му дае Пато :pos2::pos2::pos2:

пс:Да бе ... Александре *Усаин* Пато и Самуел *некој наш спороња* Ето така беше ? :pos2::pos2:

А ти ги гледаше двете утакмици во кој ве исплеска Интер по газот и ви ја скрија топката,трчавте како луд по топката и не можевте да ја најдете,ги направија од гомна подоле пензионерите !!!

Пато е можда побрз од Ето,но кој ташак ако е побрз кога нема со кој да игра,сам да не игра од гол на гол ке трча...

абе не сакам ја од тебе никаков одговор, сакам од тие другите што не се фанови на интер и на милан, да видам од нив образложение

а вие како што гледам само еден играч форсирате а знаете дека еден играч неможи ништо да направи , размислите малце пред да пишите некој пост:wink::smir:
Да бе, само еден форсираме....:uvo::uvo: А кај се Роналдињо, Хунтелар и Бориело? :kesa:
Видов , и гол му дае Пато :pos2::pos2::pos2:

пс:Да бе ... Александре *Усаин* Пато и Самуел *некој наш спороња* Ето така беше ? :pos2::pos2:
А*б*е* ф*а*к*т* е* д*е*к*а* П*а*т*о* е* п*о*б*р*з* о*д* Е*т*о*,* п*а* т*и* ш*о* с*а*к*а*ш* в*и*к*а*ј*.* :back::back:

Да бе, само еден форсираме....:uvo::uvo: А кај се Роналдињо, Хунтелар и Бориело? :kesa:

Абе факт е дека Пато е побрз од Ето, па ти шо сакаш викај. ************* :back::back:

абе ти може и тие играчи ги форсираш но останаите твои колеги само пато му е во устата и само него го зборат

А*б*е* ф*а*к*т* е* д*е*к*а* П*а*т*о* е* п*о*б*р*з* о*д* Е*т*о*,* п*а* т*и* ш*о* с*а*к*а*ш* в*и*к*а*ј*.* :back::back:

Факт е и дека Ето е расен голгетер , а пато е - БОТ ... Као Бонера (да не ми се љути Љубе , извини брат4е)

Факт е и дека Ето е расен голгетер , а пато е - БОТ ... Као Бонера (да не ми се љути Љубе , извини брат4е)
Г*о*т*о*в*о*,* П*а*т*о* е* Б*О*Т* и* в*р*с*к*а* н*е*м*а* а* Е*т*о* е* р*а*с*е*н* г*о*л*г*е*т*е*р*(*н*е* о*д*р*е*к*у*в*а*м*)*.*

*:smir:*

абе ти може и тие играчи ги форсираш но останаите твои колеги само пато му е во устата и само него го зборат

А вие до вчера кого спомнувавте само ?
И што к.. ве боли најдобар е и нормално дека највеќе него ќе го спомињаме.

Од кога Ето толку расен напаѓач стана,Пато Бот:pos2:цццццц оди легни си бе ,Ти ништо не говореш вистина од фудбал.туку од провокација ,е поради вакви се добива бан,:smir:Бонера е еден од најдобрите 10 дефанзивци во Италија ,и не ме замари :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Од кога Ето толку расен напаѓач стана,Пато Бот:pos2:цццццц оди легни си бе ,Ти ништо не говореш вистина од фудбал.туку од провокација ,е поради вакви се добива бан,:smir:Бонера е еден од најдобрите 10 дефанзивци во Италија ,и не ме замари :baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Вракањето на Љубе АЦ Милан....по не знам кој пат !!!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Star Wars 3 - Return of the Ljube ;)

Он топик:) Еден од најдобрите 10 дефанзивци во италија ? Зарем имаат 10 дефанзивци ? :pos2::pos2:

пс:Сигурно не е боље од матераци/киелини/канаваро/легротаље/неста/портанова ?

Така да ... 10/10 ако е =) СУпер =)

Иди на гугл чедо =) Види ето каде е и колку е а Пато каде е и колку е = )

И не , не очекувам паметен пост као реплика :smir:

Што е заебант овој Дек0, а и не само тоа, он и многу добро знае кој е кој во фудбалот, види, он на се има капак, сигурно навива за Шинтер, тие сите такви се. Пошто, не сум дораснат да се расправам со вакви сезнајковци, ќе си се затворам себе си у фан клубот на Милан и нема да реплицирам на секој добар познавач на фудбалот, поготово не како овој Дек0.

Само ќе ти порачам, се чекаме на форумов у сабота у 22.30 ако имаш г'з да се појавиш, пошто ќе биде срамотно кога ќе ве сјебеме ко мали деца, кога тој ти што го нарекуваш Усаин Болт и тој со репчето и ред други кога ќе ви се наредат. Пробај да собереш храброст у договореното време да је појавиш, тука, токму овде, не на фан Милан , не на фан Шинтер, тука.

До сабота.

незнам што ве крена вас интерашите толку во воздух???Ето со голот од пенал?Со средната линија??? Мота,Станкович и Мунтари?Со Милито???-екс клубови (Џенова и Реал Зарагоза,лани 2 лига)Дај бе не зезајте,вие да имавте играч како Пато којзнае тука што ке направевте господ за муда ке го фатевте и ке зборите пато бил тапа и сте знаеле се од фудбал....:tapp:...без ибра тешко дека ке тепате оваа година,го нема тоа кога сите играчи ви дремат и ибра ке шутне една бомба од 40 метри и гол..1-0 победа за интер,сега ке видиме дали ето ке ве вади така,радувајте се ако извадите нерешено!тип за сабота -Милан -Интер 3-1 (Фламини,Пирло,Пато)-(Толдо):smir:

Мир, како животни сте, а не луѓе.
темава за препукување ли е??

Сакате банови??

Pobeda na inter,koj milan eden pato im vredi.
A da ke zaboravev i borielo ako igrae znae dosta mudoro i solidno da izigra pa mozat milan da se nadevat na pobeda. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom