Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
сакав да кажам лично како навивач не би ја признал како титула

Твое мислење брат. Поубаво ке беше да не беше така ама што да правиме. Мислам Рома беше тогаш втора, а они да земеа како ке збореше! А уствари Јуве колку предност има тогаш?

Твое мислење брат. Поубаво ке беше да не беше така ама што да правиме. Мислам Рома беше тогаш втора, а они да земеа како ке збореше! А уствари Јуве колку предност има тогаш?

да земеа немаше да се радувам

сакав да кажам лично како навивач не би ја признал како титула

Љољ, вие какви сте очајни за титула, на лист хартија да ви ја нацртаат ќе ја прифатите, за макета ич не праам муабет.

Шала на страна, ние дали ја прифаќаме или не, тоа не игра голема улога, таму си стои 17 скудета и јас прифатил или не тоа пак ќе стои така. И да не забегуваме, темава е за дербито Милан - Интер, еве материјал за коментирање направен од мене :)
milint04igor.jpg

да земеа немаше да се радувам

Ама сега ги оправдавме титуливе. Сега во Италија Интер е само јак и се држи со другиве, иначе мислам да не бесе ова местењево и Милан и Јуве пак ке беа горе. Овие Англицаниве 2-3 години тепаат и на глава се качија. Нека направат нешто со репрезентација. Вака да видиш само Лампарт и Џерарт им се, друго просечно.

Мое мислење е дека Лусио и Милито беа најдобри, се изненадив!

Код:
Победа на Милан 	 	72	42.11%
Победа на Интер 	 	70	40.94%
Нерешен резултат 	 	29	16.96%
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Брат :) Знаеш која е разликата меѓу интериста и миланиста ? ;)

Вие 4год. сте без титула и сечете вени а ние ни кога немавме освоено титула 89-05 ништо не плукавме по Масимо и компанија :D мада ја по син му пљукав , ме курчи Марче :)

И хмм ... Лига на шампиони е сон на секој интериста годинава , заедно со рекордот од 5титули по ред :smir:

Не не грешка си, разликата е у тоа што миланистите се научени милан да е нон стоп при врвот да освојува титули ЛШ и тн. И затоа сега ова тешко ни паѓа.

Ти не си видел титула до пред овие 4 и ти било све едно и затоа не си плукал по морати, он купувал и пак не сте освојувале ништо. Мене ме јаде јанза заш не освојувамо ништо а овој курварот и не купува ништо.

БТВ мислим дека више треба да се заклучи тема сите коментари се веке излишни и може да дојде до кавга.

Дербито заврши за славење и честитки имате Фан клуб Интер, за ремет и зафрканција имате Фан клуб Милан и то је то. :smir:

Мое мислење е дека Лусио и Милито беа најдобри, се изненадив!

Милито братче Милито

Маикон беше најбоље вчера ....

Marley Титл - BC BILAN !!!!

Сите беа добри, ама и Станкович мислам ја најде правата позиција. Тоа голот беше ремек дело, ама и шутон на Шнајдер на почеток беше топ. Ама требаше една петарда да пукне!

Љољ, вие какви сте очајни за титула, на лист хартија да ви ја нацртаат ќе ја прифатите, за макета ич не праам муабет.

Шала на страна, ние дали ја прифаќаме или не, тоа не игра голема улога, таму си стои 17 скудета и јас прифатил или не тоа пак ќе стои така. И да не забегуваме, темава е за дербито Милан - Интер, еве материјал за коментирање направен од мене :)
milint04igor.jpg

не не грешка си јас немаше да се радувам таа година(2005/06) ако ја дадеа на Рома бидејќи веќе се имав израдувано на една (2001), а вашето го оправдувам таа ви беше прва радост(велам прва бидејќи нема толку возрасен што ја памети онаа од 1989год.)

оф топик нека се брише

не не грешка си јас немаше да се радувам таа година(2005/06) ако ја дадеа на Рома бидејќи веќе се имав израдувано на една (2001), а вашето го оправдувам таа ви беше прва радост(велам прва бидејќи нема толку возрасен што ја памети онаа од 1989год.)

оф топик нека се брише

Една и единствена во животот :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom