Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Брат Берлускони може да учи од Масимо како се сака клуб =)

Човекот мислам дека има милијарда минимум инвестирано во својот тим :smir:

Ако правиме муабет за последните 5 - 6 години, да у право си, ама Морати не е газда на клубот 5 -6 години, него е исто колку и Берлускони, добро нешто помалце, како и да е, друг ми е муабетот, и Берлускони вложуваше милијарди и тие милијарди го направија Милан еден од најголемите клубови во светот, мислам дека ќе се сложиш со мене. Ама задњиве години, стварно се ебава со клубот, затоа ни е случува ова, секоја година да биде се послаби и послаби, ма да ја не мисалм така.
А и Морати додуше секогаш вложувал, најголемите светски ѕвезди он ги носеше, како Роналдо и ред други, само што тогаш не беше негово време, сега е, и ако не освоите лига шампиони додека сте најдобар клуб во италија а тоа сте 4 години, тогаш џабе ви е целото сакање на Морати.:smir:

Брат :) Знаеш која е разликата меѓу интериста и миланиста ? ;)

Вие 4год. сте без титула и сечете вени а ние ни кога немавме освоено титула 89-05 ништо не плукавме по Масимо и компанија :D мада ја по син му пљукав , ме курчи Марче :)

И хмм ... Лига на шампиони е сон на секој интериста годинава , заедно со рекордот од 5титули по ред :smir:

Вие 4год. сте без титула и сечете вени а ние ни кога немавме освоено титула 89-05 ништо не плукавме по Масимо и компанија :D мада ја по син му пљукав , ме курчи Марче :)

И хмм ... Лига на шампиони е сон на секој интериста годинава , заедно со рекордот од 5титули по ред :smir:

значи онаа титула си ја броиш што ја добивте на маса??

За ЛШ сте се заебале, Челзи се наапани оваа година за таа титула, вие земете си скудето и копа национале бе

Ми текна една рима:
Росонери-пензионери

Тука си во право, и мене ме нервираат, цело време пљукаат по газдата, можеш да видиш на форумот на Милан, дека цело време ја сум сељакот пошто го бранам и ја бранам нивната стратегија, Пеце ме викаат, пошто Пеце е има кое нема врска од фудбал.
А и да ти кажам, и ја не сум нешто стар со години да зборам, ама многу детски муабети на нашиот форум има, и затоа и изгледаме смешно.
Ја сепак мислам дека оваа екипа што ја има Милан ќе се исконсолидира и во теков на првенството ќе ви дадеме силен отпор за титула.

значи онаа титула си ја броиш што ја добивте на маса??

А што требаше да остане кај Јуве титулата?
Значи требаше да биде годината без шампион. Абе ги фатија како местат па уште требаше ли и титула да и дадат. Уште памтам колку утакмици тепаа во 90 минута.

А што требаше да остане кај Јуве титулата?
Значи требаше да биде годината без шампион. Абе ги фатија како местат па уште требаше ли и титула да и дадат. Уште памтам колку утакмици тепаа во 90 минута.

добро брат извини, не сум знаел за ова дека Јуве местеле, ти штом паметиш мора да си од постарите генерации, фала што ме просветли
:)

добро брат извини, не сум знаел за ова дека Јуве местеле, ти штом паметиш мора да си од постарите генерации, фала што ме просветли

Па глупи прашања поставуваш пер =)

Да местеше Јуве а не Милан ке му ја дадеа на Билан титулата ... зашто местеле двете екипи , ја зема ПОШТЕНАТА екипа т.е Интер ;)

Искрено, сумњам дека има поштена екипа у Италија, па и не сал тамо, сегде местат мамето нивно.

Па глупи прашања поставуваш пер =)

Да местеше Јуве а не Милан ке му ја дадеа на Билан титулата ... зашто местеле двете екипи , ја зема ПОШТЕНАТА екипа т.е Интер ;)

абе се зезам со овој StefantheGreat(или како беше) секако знам точно што се случи но само ми беше зборот јас мислев дека таа титула вие не ја броите:toe: јас не би се радувал на таква без разлика што Рома има само три

Ама ти рече зошто ја броиме титулата од маса? Не си во право.
А и искрено сите местат во Италија, само другиве претераа!

Ама ти рече зошто ја броиме титулата од маса? Не си во право.
А и искрено сите местат во Италија, само другиве претераа!

сакав да кажам лично како навивач не би ја признал како титула

абе 4-0 победивме у секој случај :pos2::pos2:, сеа кој местел си играше во серија Б, кој не местел фино лепо си ја зема титулата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom