Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
http://telma.com.mk/vesti/grcija-podgotvuva-novi-30000-mesta-za-begalcite

грциве глупи, уместо да ги фрлат у вода муслиманиве козоебачи

Грција колку а пари доби од Европа за справување со мигрантите, нормално е за нив да градат кампови.

Ние пак го добивме курот на овцата, и ич не ме заболе што нема да примиме мигранти на престој во земјава. Ќе им испратиме на грчка уште 1600 бегалци на 4 април, и фала, чао, пријатно... они нека се замараат со нив

Грција колку а пари доби од Европа за справување со мигрантите, нормално е за нив да градат кампови.

Ние пак го добивме курот на овцата, и ич не ме заболе што нема да примиме мигранти на престој во земјава. Ќе им испратиме на грчка уште 1600 бегалци на 4 април, и фала, чао, пријатно... они нека се замараат со нив
Каде ви е хуманоста и човештината. Просто не знам како некои може да се наречат луѓе ... еволуирајте и проширете ја свеста ... :pos::pos::pos:

пс На Белгијците, Французите и Германците што примија мигранти што им фали ?? Апсолутно ништо . Ене ги живи и здрави се ... NOT :D

ОД МИТРОПОЛИТА ТРАЖИЛИ ДА СКИНЕ КРСТ: У Грчкој имигранти иконе из православних храмова користе за огрев и захтевају да не звоне звона
26.03.2016. - 8:28
ИСКРА на Фејсбуку

Mitropolit-750x525.jpg

Фото: pravoslavie.ru

Калавритски митрополит Амвросије је упутио хитно обраћање поводом ситуације у Грчкој, прноси AgionOros.ru.

«Из дана у дан постаје све очигледније да су «имигранти», «избеглице» и «илегалци» освајачи Грчке.

Са своје стране, политички систем их прихвата, штити и ствара им повољне услове! Нико се ни због чега не секира…

Један министар из владајуће партије СИРИЗА је прекјуче рекао отворену глупост: «Уз помоћ имиграната решиће се демографски проблем Грчке.» Као што видимо, Влада брани освајаче наше земље.

Међутим, освајачи-досељеници су већ започели своју разорну делатност.

Скидају иконе са зидова храмова и капела и убацују их у ватру како би се загрејали.

Од митрополита Серафима су у луци Пиреј захтевали да скине православни крст.

У граду Кавала нелегални имигранти-муслимани су скинули са зидова школе икону Богородице и захтевали су да не звоне црквена звона!…

Јуче су у Евкарпији у Солунском рејону муслимани делили брошуре на грчком следећег садржаја. «Грци, поверујте у речи пророка Мухамеда како бисте се спасили. Рат је дошао у вашу земљу. Крв неверника ће тећи као река. Потпис: ратници Алаха.»

На државној грчкој државној телевизији већ је приказано издање дневника на арапском језику!

Пробудите се! Устаните из летаргичног сна!

Погледајте шта се дешава унаоколо!
Грчка пропада!

Полако умиремо. Нестаје наш православни и национални идентитет! Зар желите да се предате без битке? Размислите!»

Са руског Марина Тодић

http://iskra.co/svet/u-grckoj-imigr...riste-za-ogrev-i-zahtevaju-da-ne-zvone-zvona/

ОД МИТРОПОЛИТА ТРАЖИЛИ ДА СКИНЕ КРСТ: У Грчкој имигранти иконе из православних храмова користе за огрев и захтевају да не звоне звона
26.03.2016. - 8:28
ИСКРА на Фејсбуку

Mitropolit-750x525.jpg

Фото: pravoslavie.ru

Калавритски митрополит Амвросије је упутио хитно обраћање поводом ситуације у Грчкој, прноси AgionOros.ru.

«Из дана у дан постаје све очигледније да су «имигранти», «избеглице» и «илегалци» освајачи Грчке.

Са своје стране, политички систем их прихвата, штити и ствара им повољне услове! Нико се ни због чега не секира…

Један министар из владајуће партије СИРИЗА је прекјуче рекао отворену глупост: «Уз помоћ имиграната решиће се демографски проблем Грчке.» Као што видимо, Влада брани освајаче наше земље.

Међутим, освајачи-досељеници су већ започели своју разорну делатност.

Скидају иконе са зидова храмова и капела и убацују их у ватру како би се загрејали.

Од митрополита Серафима су у луци Пиреј захтевали да скине православни крст.

У граду Кавала нелегални имигранти-муслимани су скинули са зидова школе икону Богородице и захтевали су да не звоне црквена звона!…

Јуче су у Евкарпији у Солунском рејону муслимани делили брошуре на грчком следећег садржаја. «Грци, поверујте у речи пророка Мухамеда како бисте се спасили. Рат је дошао у вашу земљу. Крв неверника ће тећи као река. Потпис: ратници Алаха.»

На државној грчкој државној телевизији већ је приказано издање дневника на арапском језику!

Пробудите се! Устаните из летаргичног сна!

Погледајте шта се дешава унаоколо!
Грчка пропада!

Полако умиремо. Нестаје наш православни и национални идентитет! Зар желите да се предате без битке? Размислите!»

Са руског Марина Тодић

http://iskra.co/svet/u-grckoj-imigr...riste-za-ogrev-i-zahtevaju-da-ne-zvone-zvona/

грциве глупи, уместо да ги фрлат у вода муслиманиве козоебачи

#хехехе...

а тие фашисти и со камбани им чуккаат????!!!! НЕЛУЃЕ

upl56f63a4b157b9.jpg

Свински глави за мигрантите во Грција
Според информациите од локалните медиуми во Верија, меѓу демонстрантите имало и членови на ултра десничарската Златна зора.
http://telma.com.mk/vesti/svinski-glavi-za-migrantite-vo-grcija

Срамно
за среќа кај нас мигрантите се подобро пречекани

Последно уредено:
Ние веке не сме на рутата, Гркот изиграваше најголем хуманитарец у Европа, под изговор на мигрантите цицаше милијарди Еура од Брисел, сеа нека му ја мислат што ке прават.....Може и нив ке им го сменат името во Исламик Републик оф факинг Грииис[DOUBLEPOST=1459068209][/DOUBLEPOST]
И во црква ке влезат, само да се населат....

Последно уредено:
денеска можен нов инцидент на границата
Бегалците од Идомени со помош на невладини активисти се спремаат на нов марш за илегален влез во Македонија

Ај баш да видиме, доброто во сето ова е што...

„Прототема“ објавува дека за овие активности веќе биле информирани и Скопје и Софија.

Сигурно се на готовс војниците доле на граница (y)

Сè уште е нејасно кој стои зад информацијата која се прошири и до бегалците во Атина и со која цел се прави тоа, ако се има предвид дека минатиот обид заврши со тројца загинати бегалци, многумина повредени и сите до еден вратени назад на грчка територија, измачени уште повеќе од претходно.

Јас ќе одговорам - Џорџ Сорош.

требаше со време во оградата да се пушти струја, не 220В , има 24В системи за заштита од крупен добиток, дури има ел.огради и за заштита од слонови, на 48В ... а во тоа реките спрема Грција да се донесат водни змии, од Охрид, од кај Трпеица - СВ.Наум има поголеми,од 2-3м...
Ние веке не сме на рутата, Гркот изиграваше најголем хуманитарец у Европа, под изговор на мигрантите цицаше милијарди Еура од Брисел, сеа нека му ја мислат што ке прават.....Може и нив ке им го сменат името во Исламик Републик оф факинг Грииис[DOUBLEPOST=1459068209][/DOUBLEPOST]..И во црква ке влезат, само да се населат....
Всушност рутата на мигрантите е истата по која идеше Аце големиот, ама сега во спротивна насока. Е сега не знам што барат во Германија, штом ќе стигнат у Пела на местото се... е сеа може и до кај Овче Поле да доваѓаат, да го барат гробот на Аце...

И во црква ке влезат, само да се населат....
пред да почнат со крштевање, по два хамбургера со свинско нека им дадат и една чаша вино, кој јаде мине

пред да почнат со крштевање, по два хамбургера со свинско нека им дадат и една чаша вино, кој јаде мине
Од Дестан една 8мка со Главица Кромид (y)[DOUBLEPOST=1459147513][/DOUBLEPOST]
Дивјаци

Последно уредено:
Од Дестан една 8мка со Главица Кромид (y)[DOUBLEPOST=1459147513][/DOUBLEPOST]
Дивјаци

Конечно и гејскиве полицајци да направат нешто, а не само да гледаат одстрана... туку едно нешто не ми е јасно, оваа посранава либералка што збори пред камери не треба да биде уапсена? Овие се тие спрдњи кои ги лажат мигрантите дека границите се отворени, и ги трупаат луѓето на нашата граница.

Е од вакви како оваа либералкава... еве незнам, пред очи да ми излезе, би ја согазил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom