Мигрантите низ Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
Само уште да разбереме од што ја брани Европа?

tumblr_mi9vj2zeDF1qh8rq6o2_r1_500.gif

Само уште да разбереме од што ја брани Европа?
Убаво си има на визуелно со текст на видеото што го објавив, мрдни го прстот и кликни можеби и ке научиш нешто.[DOUBLEPOST=1458895570][/DOUBLEPOST]Ај сега ова како да го коментираш...Тој ист Ватикан што ги криеше сите нацисти по Јужна Америка, сите усташи....се прашувам што имаат направено за прогононетите христијани од Блискиот Исток и Африка... T

Последно уредено:
Od divo pleme ja brani.
Дали знаеш дека во Сирија живеат 2,5 милиони Христијани ? А дали знаеш дека повеќето од нив се православни?
https://mk.wikipedia.org/wiki/Сириј....80.D0.B5.D0.BB.D0.B8.D0.B3.D0.B8.D1.98.D0.B0
Никаде не сум сретнал податок колкав е процентот на Христијани меѓу бегалците. Но не е битна религијата.Тоа се луѓе, исто како ние. Тие бегаат од војната, сиромаштијата, гладта, болестите.....

Тие бегаат од војната, сиромаштијата, гладта, болестите.....

Бегаат баш тие најспремните на возраст од 20 до 35 год.
Што е со тие Сиријци што останаа да си ја бранат државата и држат дел од територијата под нивна контрола поради тоа.
Зошто не останеш да се бориш за татковината, илјадници војни брои човештвото и шо би било коа сите би бегале наместо да се пресметаат со тоа што им смета.
Немора војна , ете и конфликт да е , 2001-ва тие шо отидоа регрутација не се луѓе него оние шо киднаа да си ладат у грчка или со сила се направија неспособни.

ovoj im bacue noze, onaa od švedska organot će im bacue... pa posle nema da dovađaat ko muvi na med

78349834032322-670x377.jpg

Дали знаеш дека во Сирија живеат 2,5 милиони Христијани ? А дали знаеш дека повеќето од нив се православни?
https://mk.wikipedia.org/wiki/Сирија#.D0.9D.D0.B0.D1.81.D0.B5.D0.BB.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5.2C_.D1.98.D0.B0.D0.B7.D0.B8.D0.BA_.D0.B8_.D1.80.D0.B5.D0.BB.D0.B8.D0.B3.D0.B8.D1.98.D0.B0
Никаде не сум сретнал податок колкав е процентот на Христијани меѓу бегалците. Но не е битна религијата.Тоа се луѓе, исто како ние. Тие бегаат од војната, сиромаштијата, гладта, болестите.....

Pleme si e pleme, ne e bitna religijata. A toa deka ima nekoj stv sto begaat u pravo si... ama kolateralna steta sekogas ima za pogolemoto dobro. Si imaat bogati drzavi so isti kulturi kako nivnata u okolina, neka si cepaat tamu.

Саудиска Арабија не прими ниту еден мигрант и веројатно им даваат пари за да одат што е можно "подлабоко" во Европа... :)

Премногу е очигледно, ама има големи будали.

Кој тоа тука се осмели да каже за Христијаните во Сирија.... Само едно ке ви кажам , и Либан беше Христијанска земја, пред да почнат да се селат Сириските сунити и шиите во Либан па дојде во граганска војна после која христијаните станаа малцинство во својата земја[DOUBLEPOST=1458933815][/DOUBLEPOST]Друга работа, 90% од тие што бегаат се воено способни машки Сунити..Додека во камповите во Германија има илјадници извештаи за малтретирањето на христијаните од страна на муслиманите, али папата не го боли петелот за тоа...

Последно уредено:
Додека во камповите во Германија има илјадници извештаи за малтретирањето на христијаните од страна на муслиманите, али папата не го боли петелот за тоа...
Па нормално дека не го боли пошто тие Христијани се православни и не се под негова капа.

Па нормално дека не го боли пошто тие Христијани се православни и не се под негова капа.
Па и муслиманиве не се под негова капа,али им лиже г...

http://telma.com.mk/vesti/grcija-podgotvuva-novi-30000-mesta-za-begalcite

грциве глупи, уместо да ги фрлат у вода муслиманиве козоебачи

планираат да ги употребат против нас во некоја комбинација. На нив не им се верува дури и поклони ти даваат, а не па кога примаат на своја територија воени ветерани од блискиот исток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom