Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Пффф, ти навистина мислиш дека тој макар стапнал на факултет?![]()
Можеби ако бил на оние тури факултетиве за средношколците што ги прават

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пффф, ти навистина мислиш дека тој макар стапнал на факултет?![]()
Denes se sretnav so moj dosta blizok prijatel koj porano beše pratenik od SDSM , porazgovavme malku....i mi deluvaše dosta zagriženo okolu možnosta za nosenje na migranti kaj nas...
Jas sum za rampa na granica, i ni eden ne bi sakal da vidam ovde kaj nas.
Zošto da rizikuvame , koga moži EU ako saka so brodovi i avioni da si gi odnesat...
Ič ne mi e gajle ako nekoj me nareče rasist
Ќе биде интересно да се гледа новото видео, она од Австрија кон Сирија.Патот на една Сиријка до Австрија во екот на кризата од прво лице. До Македонија стигаат негде кај 10-та минута.
Ќе биде интересно да се гледа новото видео, она од Австрија кон Сирија.![]()
Не смееме да дозволиме мигрантите да се населат во Скопје, особено не во Аеродром, ако веќе не дај Боже си го дозволиме тоа, тогаш ќе треба да се секираме некој болесник да не се насели меѓу нив и не дај Боже да се рокне некаде, затоа стоп за населување на мигранти во Македонија
Ќе биде. Само се надевам дека Македонија нема да биде дел од истиот. Ако веќе прават “пат околу светот за 80 дена“,сега нека одат околу и нека му докажат на Зоте дека земјата е топчеста. И така веројатноста ќе биде поголема да некоја земја ги прими, како на пример СА или Катар.Тој филм не го гледаш.
2) Ако примиме бегалци, зошто ондак на јужната граница постојано има (доаѓаат и си одат на секои три месеци) полицајци од Словачка, Хрватска, Чешка, Унгарија кои и помагаат на македонските специјални сили во чување на границата? Балканската рута е затворена, одамна се преместени бегалците од Идомени, али сепак тука се полицајциве од другиве земји![]()
... и сега треба да си ги одработат парите со кои биле плаќани, и бенефициите кои сега ги имаат.Досегашната влада беше против на влез на мигранти и за тоа сите знаеме.
Сѕмљивоста за сегашната е бидејќи кога беше големиот бран на мигранти на јужната граница, доста невладини организации беа против тоа, и се залагаа за мек став кон мигрантите
Покасно доста добар дел од тие невладини се кооптираа во Владата....