- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 338
- Поени од реакции
- 214
Ок ти е револтот, пиши ми го твоето име на ПП и ќе проверам што бил разговорот.@the_maker која продавница е твоја ? дали е она што се рекламира во веб страната кај италианска амбасада.
Крајно сум револтиран од непрофесионалноста на администраторот кој ја менаџира страната и фан пејџот на фб.
Пред два дена прашувам на фб кога работат за да одам да земам телефон, викат среда, ок, одам денеска пред италианска амбасада, звонам на телефонот што е ставен на страната, не се јавува никој, свртев 5 кругчиња и не гледам ни раклама ни постер од ХИ, свртев уште 5 анализираќи секоја врата и прозор во околинава за крајно да забележам "Едно звонче" со логото ХИ, замисли едиственото нешто што укажува на продавницата или канцеларијата беше звонче со лого ХИ, бравос, секоја чест, имате петка за рекламирање на фирма, се качувам горе и прашувам, вика немаме на залиха НИШТО, МОЛАМ, станав од гостивар, одам до скопје да купам телефон за крајно да ми кажат дека следна тура ке им дошла дури наредната недела, најверојатно петок, ок реков, од мене добија само едно пријатно.
Нели ке беше полесно да ми кажаа на ФБ кога ги прашав за тоа кај се наоѓаат, да ми кажат дека немат ништо на залиха, или па на страната да мавнат на секој телефон дека немат на лагер.
Телефоните можда ви се петка ама услугата ви е нулааа. Чаооо.
Како второ, сигурно никој не ти дал лажна надеж дека има телефони на лагер и да дојдеш да си купиш. Сајтот е најмеродавниот за количините, а таму сите се во преднарачка.
4 дена има тајфун во шензен и целата пратка доцни, но тоа не е твој проблем, ама еве да ти кажам. Плус вчера веше продолжен празник, и пола луѓе се на одмор.
Јас сум скоро цело време таму, ама ако се продале сите телефони, а ти не си знаел за тоа, неможам да ти помогнам.
Ако сакаш нешто да земеш наредната недела пиши ми порака, поздрав
Sent from my MI 5