Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки сакам да земам еден од Redmi 4а или Redmi 4х, (што мислите кој е подобар) само дајте препорака од каде да земам, зошто само можам на рати да земам, па дали од Сетек, Анхоч или други. Знам дека од hi.mk е најдобро ама нема рати тамо.

4x e подобар и поскап нормално, ако више не зимаш од хи ја би од анхоч

Дечки сакам да земам еден од Redmi 4а или Redmi 4х, (што мислите кој е подобар) само дајте препорака од каде да земам, зошто само можам на рати да земам, па дали од Сетек, Анхоч или други. Знам дека од hi.mk е најдобро ама нема рати тамо.
да си земиш 4х далеку подобар е од 4а јас имам таков веке 2 месеци и презадоволен сум

koga ce naracas telefon najubavo da se dogovoris da ti go ispratat kako powerbank ili ruter i sl so deklarirana cena 10-20e moze i da projde bez danok.
za eu drzavi provereno od goldway ima dhl tax free shipping, telefonot plus 17e postarina i potoa ne plakas carina i danok. zasega nazalost za mk ja nema ovaa opcija.

Јас побарав така да пише продавачот и он го испочитува тоа, ама сепак го задржаа и отворија на царина. Како и да, пак ми излезе поевтино, само место 60 евра помалку, излезе 40 помалку него од тука од дуќаните. Башка со 32 гб, а во Мк имаа макс. 16. За 4а зборам.

Од мене помош за ако зимате преку Али, не чекајте од царина да ве известат, проверувајте си по тракинг бројче до кај е. Коа ќе пишува/Ако пишува/ задржан на царина, одма јавете им се и убрзајте. Јас го земав за ден и пол од коа видов дека го задржале. Известувањето од царина по пошта ми стигна 10 дена покасно.

да си земиш 4х далеку подобар е од 4а јас имам таков веке 2 месеци и презадоволен сум
Kako e telefonot so softverot? Prilagoden e ili ima kineski raboti?
Nadgradbi...problemi nekoi???

Vi Hi store e 11400 ama go nema na lager...a se dumam megju nego i Samsung J5 2017 pro ...so isti specifikacii no podobra kamera i 4000 denari poskap

И јас зедов од али ми стаса за 20дена, разлика во зена од хи и алиекспрес ми испадна од таму 8.000денари по евтино со се царина за Redmi note 4x

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Kako e telefonot so softverot? Prilagoden e ili ima kineski raboti?
Nadgradbi...problemi nekoi???

Vi Hi store e 11400 ama go nema na lager...a se dumam megju nego i Samsung J5 2017 pro ...so isti specifikacii no podobra kamera i 4000 denari poskap
се работи за redmi 4x не е редми ноте 4џ иначе дојде со глобален ром надограден на последна верзија

се работи за redmi 4x не е редми ноте 4џ иначе дојде со глобален ром надограден на последна верзија

Да..муабетот ми е за тој со 5 инчи екран. Дали има проблеми со софтверот, бидејќи нешто слушам ако не е купен од Хи сторе има проблем со надградбите

11400 е моделот со 3/32 ГБ во хи-сторе

Да..муабетот ми е за тој со 5 инчи екран. Дали има проблеми со софтверот, бидејќи нешто слушам ако не е купен од Хи сторе има проблем со надградбите

i da ne e kupen moze da go preflesuvas, imas sve na forum.miui.mk

И јас зедов од али ми стаса за 20дена, разлика во зена од хи и алиекспрес ми испадна од таму 8.000денари по евтино со се царина за Redmi note 4x

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Да не ти искочи 11.000 разлика?

јас проблем до сега сум немал, телефонот си дојде со глобал ром па имаше надградба и то е...нема да згрешиш со овој модел, за тие пари нуди многу освен ако не бараш многу повеќе тогаш барај поскапи модели

јас проблем до сега сум немал, телефонот си дојде со глобал ром па имаше надградба и то е...нема да згрешиш со овој модел, за тие пари нуди многу освен ако не бараш многу повеќе тогаш барај поскапи модели
Ne...rangot e toj...samo se dumam megju ovoj model i Samsung j5 2017 pro koj gi ima istite specifikacii no podobra kamera i 4000 denari plus

Денеска Redmi Note 4x ми се надгради на Android 7.0 односно Miui 8.5.4.0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom