Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене и кај колегата. Стандардно добар. Уште Гугл Камера некој да ја портира и гаси интернет

Дали има некој проблем со Xiaomi Redmi Note 4x бидејки ги гледам неколку нови на продажба на Реклама 5 ??

Дали има некој проблем со Xiaomi Redmi Note 4x бидејки ги гледам неколку нови на продажба на Реклама 5 ??
Нема никаков проблем. Бест бај е. Гледај само да е оргинал и терај

I ljockite pocnale da kupuvaat i koristat xiaomi telefoni, da gledas da ne veruvas. Haha. Ako ova ne e znak deka na samsung mu se izbroeni denovite ne znam drugo so e.
:D

I ljockite pocnale da kupuvaat i koristat xiaomi telefoni, da gledas da ne veruvas. Haha. Ako ova ne e znak deka na samsung mu se izbroeni denovite ne znam drugo so e.
:D
Малку повеќе време ќе треба за да му бидат изброени деновите на Самсунг. И јас користам Xiaomi, но да правиме сериозна споредба меѓу нив е малку сеуште рано, а камоли да му се изброени деновите на Самсунг.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Дали ќе го има новиот апдејт и за Redmi note 2 prime?

Вчера добив упдејт на новиот миуи 9. Ќе видеме како ќе се покаже.

Дефинитивно подобар избор после целово искуство со Xiaomi. Барем за мене. Посебно софтверските проблеми со микрофонот од типот ништо не те слушам. Смартфон кој не си ја извршува квалитетно својата основна задача.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Нели е сеуште бета?
Бета е, автоматски ми се наместени. Сеа за сеа нема баг, рано е да зборам, ќе видеме како ќе оде. Јако е мултито, можеш конечно јутуб и било шо друго у исто време.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom