Ми треба совет !

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба еден мал совет или подобро дајте ми идеја.Значи имам црно топ сатенско фустанче тесно до колена и сега сакам зимава да го носам на свадба ама да го искомбинирам со уште нешто-горен дел.Значи освен со болеро што не сакам во случајов што мислите, што би ставиле вие ?Може и слики ако имате.Поззз:helou:

Па искрено болеро и најмногу одговара. Пролетва за време на матурските во град видов преубави посвечени и елегантни болера, не беа тие обични болера туку баш впечатливи и кои дефинитивно одговараат за тесен сатенски фустан.

А ако толку несакаш болеро може и некоја јакничка како сако, до кај струкот некаде да е, но пред се да е тесна! Така уште поелегантно ќе изгледаш.

Никако не го комбинирај со широка јакна и со јакна до колковите. А ако имаш палто долго колку и фустанчето можеби и тоа убаво би изгледало. Се треба да си пробаш и да погледнеш што е најдобро
:helou:

Не знам која возраст си, ама ако е зима не се двоуми да речиме за сако во црна или друга контра боја или комбинација со широк шал, да го префрлиш преку рамена од некој ептен ефектен материјал и дезен.

Ако додадеш и малку тул црн да речиме одоколу, ќе биди свечено. :pipi:

ај извинете сеа што малце оф топик ќе одам, ама да не барам по темиве кај да пишам. каде можам да најдам тоа што американците го викаат messenger bag? или по наше, чанта за документи, лап-топ и сл. нешто слично на ова: http://www.armaniexchange.com/product/zoom.do?productID=100015856
zoom.do

ај извинете сеа што малце оф топик ќе одам, ама да не барам по темиве кај да пишам. каде можам да најдам тоа што американците го викаат messenger bag? или по наше, чанта за документи, лап-топ и сл. нешто слично на ова: http://www.armaniexchange.com/product/zoom.do?productID=100015856
zoom.do

самсонајт или техномаркет да видиш?

kaj da najdam niz skopjevo siroka farmerka (klasika ednobojna) da ne e od skejtshop...?

Име на бутик?

narode eve eden povik do site zainteresirani forumgii, otvarame nov butik za teen age maska obleka, imolime za predlozi za ime na butikot

Od site kremi BEKUTAN e najdobra, koj nema probano slobodno neka ja zeme.:ojea:

Косава ептен ми се мрсит.Денес ак се искапам утре ко ќе станам сум ко две недели не искапена.
Секакви шампони користев,Loreal,Panten,Nivea,Subrina.Баш од сите пробвев
ама немаше никакви резултати.Неможам да ја мијам косава секој ден!
Хелп:nesum:

а да идеш кај твојата фризерка да ти препорача некоја маска???
и ако ти каже неш дај кажо ми и мене оти и јас го имам истиот проблем:tapp:

Дали може некој да ми препорача добра маскара?Некако од последнава не сум баш задоволна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom