Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
http://blabla.mk/промо/не-металот-не-е-агресивна-музика/ Металот и не е агресивен како што општествено е наметнато.
Пробај ако живееш во зграда, пушти метал гласно кај 4-5 поручек и види колку среќни комшии ќе ти дојдат на врта да ти се заблагодарат на така опуштувачка и релаксирачка музика

Пробај ако живееш во зграда, пушти метал гласно кај 4-5 поручек и види колку среќни комшии ќе ти дојдат на врта да ти се заблагодарат на така опуштувачка и релаксирачка музика

Прав металец го седнува комшијата, му тура пар ракии со салата и го враќа дома со Слеер/Ајрон Мејден маица.

Прав металец го седнува комшијата, му тура пар ракии со салата и го враќа дома со Слеер/Ајрон Мејден маица.
така прат геј металци
Вистинските металци прават оргии на гробишта, на полноќ му се колнат на верност на главнио на чопорот додека пијат крв од мачки и кучиња и крадат олуци од куќите

Фифтио ака @_BerzerkeR_ та работа.

Јас ги слушав тро во 7мо негде и сега ми се смешни таквите бендој.

:pos: момакот кој за себе би рекол дека е сасвим зрел во музиката, пошо до Редио стигнал и сеа му е смешен металот, нормално. ;)

А шо би ти рекол типацов на постот...
beethoven.jpg

Седи бе, по цел ден ти вришти Панкот, а приквечер се релаксираш со Ману Чао! Чао! :D

btw... да, ги сакам Disturbed, и би ти ги избрал ако ми бараш модерен метал бенд (2000- ).
Но то само кога сме кај метал... Не можам да ги прам тие компараци со бендој од различни жанрој шо ти обично знајш да ги напрајш (пр. Секс Пистолс вс. Френк Запа) ..."од гласачите се бара да ја увидат логичноста, а потоа пожелно е да гласаат!!! " :D То ти е исто муце ко на пример да ме прашаш кој е подобар Стоматологот или Гинекологот, и шта би ја сеа, стварно.. ? :sick:

А ова "7мо" врв ти беше! :love::zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom