Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ајде,може е надвор од темава и од моментниов разговор,но да напоменам сепак.Во Куманово на 20-ти ќе свират Kingdom од Америка,мошерски хардкор-металкор со жена вокал,таков моќен и се.Веган,стрејт еџ и нервозни.Со нив ќе свират Dead vows од Шведска,по втор пат во Куманово,металхардкорштосакаштитоа.Звучат стегнато и добро свират,ама не ми се свиѓаат.Ќе свират со уште еден кумановски бенд,карта ќе е 100 мислам,а свирката ќе е во тунел.Некој од Скопје е за?

Ова е стварно ЛУДА техникалија....ова се басистот и гитаристот од нов технички дет метал бенд од америка по име VIRAEMIA, а формирани се во 2008 и имаат издадено едно демо и едно еп (еп-то е јануари оваа година)...

Многу луд бенд!!! Ми го препорачаа, се скренав и мора да го слушните бендов :vozbud:

Zeke...секој кој што ги сака моторхед,обавезно да слушне(препорачано особено death alley албумот!)

Ајмо сите во Охрид утре... ја идам 100%

што има во охрид утре?

plakattbl3.jpg

:vozbud:лудило

Аах летово е полно со убавини само пари да се има одма му ја киднуваш Прилеп пиво фест еве и оваа во Охрид не се пропушта оваа ќе му дојде како winer fest нешто можам да замислам колку ќе биде јако ама само да замислам за жал:zid:

што знам,јас не гледам ништо интересно што ми е мене =)убаво да си поминете сите,се надевам ќе имате добар провод.јас се чувам за куманово =)

што знам,јас не гледам ништо интересно што ми е мене =)убаво да си поминете сите,се надевам ќе имате добар провод.јас се чувам за куманово =)
А што во Куманово?

Аах летово е полно со убавини само пари да се има одма му ја киднуваш Прилеп пиво фест еве и оваа во Охрид не се пропушта оваа ќе му дојде како winer fest нешто можам да замислам колку ќе биде јако ама само да замислам за жал:zid:

еххх и ај истово го викам Се има само пари нема:(:(

Aj за пат и така и така стопер ќе одам стопер идам ама ти треба да апнеш нешто па да се здрвиш па да се опијаш .......

Ајде бре оф топик муабети.Дај прочитајте наслов на тема не се занесувајте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom