ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Gitla od temava.I brkaj ti petli i fakjajgi za alatite.Оваа песна на емо ти личи?Глеј си таму работата...бркај кокошки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gitla od temava.I brkaj ti petli i fakjajgi za alatite.Оваа песна на емо ти личи?Глеј си таму работата...бркај кокошки
:nesvest::uvo:![]()
Gitla od temava.I brkaj ti petli i fakjajgi za alatite.
Doomjazz , ретка комбинација.. Делумно повеќе jazz ориентирано меѓутоа дефинитивно овој бенд вреди да се преслуша.
Bohren & Der Club of Gore
Orphaned Land се одлични. Мабул им е албумиште ипол .. а овие другите бендови не сум ги чул..Инаку ќе те потсетам дека за постови составени само од смајлиња се добаваат негативни поени од модераторот, а за офтопиците што ги трескаш се добива и бан од тема, добро би не легнало тоа...
Што ќе кажете за израелциве?? Ако има некој тука со сличен вкус?:smir::smir:
Еееее куо вадис се мамата у пичка брат! Слушни ја и Сајленс кол д сторм, и Шорс оф Итака, и Тунел ефектМоментално омилена песна
И ја слушнав за албумот нешо ама смениле бубњарЕве тој албум го слушам сеа. Ја иам цела дискографија само сеа барам нешто концерт а и читам сеа годинава албум ќе вадат.
И уште една добра група
Абе уште малце цела група се смени. Претходниот вокај ептен ми беше поздрав од овој сеа што е. Претходниот ми беше сличен на вокалон од carcass.(за овој мислев)И ја слушнав за албумот нешо ама смениле бубњарА иначе барај го LIVE IN MONTREAL 2007 oд QuoVadis!
![]()