Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146

Инаку ќе те потсетам дека за постови составени само од смајлиња се добаваат негативни поени од модераторот, а за офтопиците што ги трескаш се добива и бан од тема, добро би не легнало тоа...

Што ќе кажете за израелциве?? Ако има некој тука со сличен вкус?:smir::smir:

Anti-Malmsteen:pos2::pos2::pos2:

watch

Doomjazz , ретка комбинација.. Делумно повеќе jazz ориентирано меѓутоа дефинитивно овој бенд вреди да се преслуша.
Bohren & Der Club of Gore

Doomjazz , ретка комбинација.. Делумно повеќе jazz ориентирано меѓутоа дефинитивно овој бенд вреди да се преслуша.
Bohren & Der Club of Gore

Во контекст со овие срањава во позадина и ендингот баш одговара за филмска музика...иначе закон,ќе симнам ова..

Инаку ќе те потсетам дека за постови составени само од смајлиња се добаваат негативни поени од модераторот, а за офтопиците што ги трескаш се добива и бан од тема, добро би не легнало тоа...

Што ќе кажете за израелциве?? Ако има некој тука со сличен вкус?:smir::smir:
Orphaned Land се одлични. Мабул им е албумиште ипол .. а овие другите бендови не сум ги чул..

најновио албум на Indukti -Idmen испадна .. мелем за фанови на прогресив метал .Capricorns - River, Bear Your Bones одличен Instrumental/Post metal .. Shining -VI - Klagopsalmer солидно издание

Моментално омилена песна

Еееее куо вадис се мамата у пичка брат! Слушни ја и Сајленс кол д сторм, и Шорс оф Итака, и Тунел ефект :) Ако не си ги слушнал тие песни слушни ги ќе те бендисаат :)

Еве тој албум го слушам сеа. Ја иам цела дискографија само сеа барам нешто концерт а и читам сеа годинава албум ќе вадат.

И уште една добра група

Еве тој албум го слушам сеа. Ја иам цела дискографија само сеа барам нешто концерт а и читам сеа годинава албум ќе вадат.

И уште една добра група

И ја слушнав за албумот нешо ама смениле бубњар :( А иначе барај го LIVE IN MONTREAL 2007 oд QuoVadis! :)

И ја слушнав за албумот нешо ама смениле бубњар :( А иначе барај го LIVE IN MONTREAL 2007 oд QuoVadis! :)
Абе уште малце цела група се смени. Претходниот вокај ептен ми беше поздрав од овој сеа што е. Претходниот ми беше сличен на вокалон од carcass.(за овој мислев)

Quo Vadis се ѕверови. Defiant Imagination е ремек дело. албум треба да избацат оваа година .. Defiant Indoctrination dvd-то у Канада е одлично..

Гледам има бајџи прогресифци овде...
Еве еден извондреден прогресиф метал бенд шо стварно мислам дека треба да се преслуша...:pipi:
Иначе конкретно во песнава многу ми лежат фанк елементите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom