F
FallenHypaspist
Гостин
Последниве денови наступов посебно ме пали....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па пред некое време јас ги постирав овие.Нели ми се смееше аладин колку сум неурамнотежен во врска со бруталот
Еџ, па не сум видел јбг :smir:
МЕТАЛЦИ, како беше мајов? Јас се дружев со многу пиво и тодоровски?
Зошто пак да го креваме гласот...?? Ти комуњар да не си случајно??
Зошто пак да го креваме гласот...?? Ти комуњар да не си случајно??
Во денешнината нема којзнае против што да се буни освен против државата...а во овој момент само комунистите се бунат против неа...а таа последнава реченица повеќе се лепи на панкот отколку металот.....и повлечи си ги зборовите во врска со она...колку брутална музика слушам...:smir:
Абре човек...стварно не ти оди логиката некако...или пак само сакаш да ме испровоцираш..?? Сакав да кажам дека нема никаква потреба од бунење бидејќи моментално ја имаме најдобрата влада во последните 20 години..
Револтот е многу поголема карактеристика на панкот отколку на металот...така да сам се посече човек...а тоа што не размислуваш ни малку пред да пишеш нешто си е др работа...
Абре човек...стварно не ти оди логиката некако...или пак само сакаш да ме испровоцираш..?? Сакав да кажам дека нема никаква потреба од бунење бидејќи моментално ја имаме најдобрата влада во последните 20 години..
Револтот е многу поголема карактеристика на панкот отколку на металот...така да сам се посече човек...а тоа што не размислуваш ни малку пред да пишеш нешто си е др работа...