Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
дфл вода можат да и носат на верка
растурија вчера верка ѕверови само криво ми е што не ја правија jaggah
Верка си се легенди , на сите им се допаѓаат.
Ама кај ДФЛ ми се допаѓа што немале настап каде што не свиреле стегнато, односно немаат никаква грешка направено на настапот , и многу професионално се однесуваат.

Верка си се легенди , на сите им се допаѓаат.
Ама кај ДФЛ ми се допаѓа што немале настап каде што не свиреле стегнато, односно немаат никаква грешка направено на настапот , и многу професионално се однесуваат.
tuka ke te popravam vo neso na poslednava svirka na no faith se izdrkaa ama ne se glea toa na bend dali gresel ili ne ako znae da napravi dobra muzika i atnosvera u zivo togas e dobro a za greski site praat greski i najtehnickite bendovi se zdrkuvaat pa nikomu niso...

tuka ke te popravam vo neso na poslednava svirka na no faith se izdrkaa ama ne se glea toa na bend dali gresel ili ne ako znae da napravi dobra muzika i atnosvera u zivo togas e dobro a za greski site praat greski i najtehnickite bendovi se zdrkuvaat pa nikomu niso...
Се согласувaм дека сите прават грешки , ама поентата ми беше што дека немаат дојдено неспремни. Не зборев за банални грешки како утнал риф гитаристот или на бубњарот му клизнала дупла папуча, туку има бендови кој се качуваат на сцената тотално неспремни , свират како Jam Session да прават во гаража .
Е сеа ДФЛ што се многу пцуени на форуми и тоа највеќе од луѓе кој ги немаат ни чуено... Тоа си е прича за себе:).

Верка растурија , ѕверови се. а ДФЛ , беа онака.. ок. али дека сум ги чул ногу пати па не ми беше ногу занимлив нивнио настап.

Abe koj znae koi bea 5 albumi neso so se pustaa 5te naednas is iskaca nekoi psihodelii? kako se vikaa, i dali moze so Qbase da se pustat 5te naednas?:smir::vozbud::toe:

На Buckethead албум е тоа. Уствари на Death Cube K. Monolith се вика и е 5 цда, на секое цд има по една трака, а кога сите ќе се пуштат наеднаш се добива целосната песна. Ама амбиентално е делото немој да очекуваш нешто...многу се разочарале од таквите албуми на Buckethead па после почнуваат да брмчат ствари што не треба да ги спомнуваат.

Abe koj znae koi bea 5 albumi neso so se pustaa 5te naednas is iskaca nekoi psihodelii? kako se vikaa, i dali moze so Qbase da se pustat 5te naednas?:smir::vozbud::toe:
Ќе може со Cubase да ги пуштиш и би то ги препорачал тој албум, пошто знам ист вкус за музика имаме. :helou:

Ќе може со Cubase да ги пуштиш и би то ги препорачал тој албум, пошто знам ист вкус за музика имаме. :helou:

Fala Bogie i _rr p.s. ako ne mi se svigja nema da seram ne e sekiraj, go postuem coekot :P

Дајте нешто квалитетно ама да оди накај брутал.Ми се слуша тоа сега во последно време

Дајте нешто квалитетно ама да оди накај брутал.Ми се слуша тоа сега во последно време

Еве ти брутал:

Еве ти многу квалитетен deathgrind бенд:

Mалку Dying Fetus:

Еве ти и нешто grindcore :):

Доволни ти се овие засега, преслушај ги и кажи како ќе ти се допаднат.

Еве ти брутал:

Еве ти многу квалитетен deathgrind бенд:

Mалку Dying Fetus:

Еве ти и нешто grindcore :):

Доволни ти се овие засега, преслушај ги и кажи како ќе ти се допаднат.
Последните два незнам зашо ама не ми го дрват.Додека предходните до Anal Cunt морам да ги преслушам.Симињам одма

Последните два незнам зашо ама не ми го дрват.Додека предходните до Anal Cunt морам да ги преслушам.Симињам одма

Еве ти мн закон нигери :helou:
Само шо се многу неуки у гитара, само техника имаат али пак, креативноста е битна :)

Случајно налетав , интересен звук. Вреди да се чуе у секој случај.

Ај кажете некои Black Metal бендови инспирирани од Толкин. Најдов еден, Summoning и моментално симнувам све од нив.

Еве ти мн закон нигери :helou:
Само шо се многу неуки у гитара, само техника имаат али пак, креативноста е битна :)
Па пред некое време јас ги постирав овие.Нели ми се смееше аладин колку сум неурамнотежен во врска со бруталот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom