F
FallenHypaspist
Гостин
Последниве денови наступов посебно ме пали....
Еџ, па не сум видел јбг :smir:Па пред некое време јас ги постирав овие.Нели ми се смееше аладин колку сум неурамнотежен во врска со бруталот
Еџ, па не сум видел јбг :smir:
МЕТАЛЦИ, како беше мајов? Јас се дружев со многу пиво и тодоровски ?
Кој знае, али дај не е тоа темата, ја прашувам металци како им поминал мајот (нели на металски начин, метал, пиво, гане тодоровски (некои ) колку лудувале, зш метал металски начин на славење празници, па мислев може да го спомнам у темава али ете, да не бегаме од тематаЗошто пак да го креваме гласот...?? Ти комуњар да не си случајно??
Ах, да, заборавив колку е прекрасно во државава и на планетава воопшто... против што воопшто би можел да се крене гласот?Зошто пак да го креваме гласот...?? Ти комуњар да не си случајно??
FallenHypaspist, кога тврдиш нешто треба да го поткрепиш со барем еден аргумент. Дека немало „којзнае против што да се буни“ и дека „сите што се бунеле против државата биле комунисти“ не само што не држат вода туку звучат ко да се кажани у скеч на К-15.Во денешнината нема којзнае против што да се буни освен против државата...а во овој момент само комунистите се бунат против неа...а таа последнава реченица повеќе се лепи на панкот отколку металот.....и повлечи си ги зборовите во врска со она...колку брутална музика слушам...:smir:
Остај...Абре човек...стварно не ти оди логиката некако...или пак само сакаш да ме испровоцираш..?? Сакав да кажам дека нема никаква потреба од бунење бидејќи моментално ја имаме најдобрата влада во последните 20 години..
Револтот е многу поголема карактеристика на панкот отколку на металот...така да сам се посече човек...а тоа што не размислуваш ни малку пред да пишеш нешто си е др работа...
Се надевам дека не си сериозен.Абре човек...стварно не ти оди логиката некако...или пак само сакаш да ме испровоцираш..?? Сакав да кажам дека нема никаква потреба од бунење бидејќи моментално ја имаме најдобрата влада во последните 20 години..
Не само јас, „се посекле“ 90% од метал бендовите. Треба да им објасниш на сите дека го утнале жанрот и дека треба да ја прифатат твојата класификација.Револтот е многу поголема карактеристика на панкот отколку на металот...така да сам се посече човек...а тоа што не размислуваш ни малку пред да пишеш нешто си е др работа...