Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Де де остај го таму... ти кажа не свири он. Ако почне да свири и не забега у "леле колку брзо свири [insert name на рандом шредер]" ондак ќе свати зашто и побавните ствари помагаат у песни.
a na kraj kraeva so e bitno dali e brzo ili sporo bitno e ubavo da zvuci...
nekat i spori solazi zs gz...a nekat nekoi brzi se gz...nemozete ni vie da kazede bidejki vkus e individualna rabota...

a na kraj kraeva so e bitno dali e brzo ili sporo bitno e ubavo da zvuci...
nekat i spori solazi zs gz...a nekat nekoi brzi se gz...nemozete ni vie da kazede bidejki vkus e individualna rabota...

Тоа убаво ќе звучи зависи од тоа колу е некој наслушан....а како што гледам другар ти не е наслушан,а мисли дека е у пм....:smir:

јас па,обожавам поспори солоа во метал,по разорни ми се некако,те уништуваат брутално!мислам,нормално дека сакам и брзи,да не дојде до недоразбирање,ама спори......уф.

Мене ми се бендисуваат од Димбаг солата секогаш започнува со споро и разорно соло и потоа едноставно ја гори гитарата.Ги сакам и од Малмстин солата брзо но премелодични.

Ја летнафте темава дајте сеа нешто ново да се наслушамо:helou:

Тоа убаво ќе звучи зависи од тоа колу е некој наслушан....а како што гледам другар ти не е наслушан,а мисли дека е у пм....:smir:
Фала за убавите зборови...Ептен сум сељак,иам слушнато само за два-три бенда и толку се мојте познавања.Што да правам,не сум ко сите НАСЛУШАН!!!!!И јас ништо не мислам.Тој првиот пост беше на зезанција,кажано мое мислење само со мала доза на зезање(кое ти не го свати,и точна да се живцираш)

Фала за убавите зборови...Ептен сум сељак,иам слушнато само за два-три бенда и толку се мојте познавања.Што да правам,не сум ко сите НАСЛУШАН!!!!!И јас ништо не мислам.Тој првиот пост беше на зезанција,кажано мое мислење само со мала доза на зезање(кое ти не го свати,и точна да се живцираш)

Тоа не личеше ни најмалку на зезање, туку на провокација....

e ova e kompleten bend koj ima se so treba da ima eden bend!!!
zaebete i metalika i bfmv i se ova e muzika
i slusneto soloto da vidite so e majstorija so vikate ne bivalo brzo drugi ni sporo slusnete so e stv majstorija!!!

Де бе друже ке ги убиеш луждево ихи:vozbud:

Дечкиве ептен ми се допаѓаат

еве ви и од мене нешто... бендот има доста големи шанси да се најде меѓу омилените на мојата листа...
ме освоија, вокалот е страшен,брутален, добар е спотот и музиката е страва!
поздраф и останете Br00tal!

watch

Новиот спот на DFL, го видов на Epitaph па викам да го ставам тука може има фанови. Ја лично не ги свиѓам... исти ми се песниве.... али јебига деткор...000 000 000 000.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom