Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Обожаваш да го буцкаш муцено xD треба рефреширање на темава
Спор Death ама квалитетен до тука бива
за болдираното ммммммм даааа
Sinister ненормално добар Дет.Оваков дет поштуем

Обожаваш да го буцкаш муцено xD треба рефреширање на темава
Спор Death ама квалитетен до тука бива
овие синистер порано мислев дека не ги бива, ама откако така добро преслушав неколку албуми , сменив го мислењето. супер се .

Ако добро го прочитате текстот, колку и да е мизерно преведен (трејдмарк Мина Џуниор, сега Аладин), Вог кажува дека решил да продолжи со бендот и покрај загубите а не дека бендот се распаѓа. Мислам самата вест е дека се бараат бубњар и вокал (замена за Витек кој загина и Кован кој беше сериозно повреден).

И Аладин, Витек е мртов побогу, како може да користиш „ќе ме подржат“ за некој што не е меѓу живите... :) Јбг, буквално преведување без да се знае ништо за бендот си го прави своето.

Е јбг, или јас грешно преведено или метал сторм имаат грешка

Ако добро го прочитате текстот, колку и да е мизерно преведен (трејдмарк Мина Џуниор, сега Аладин), Вог кажува дека решил да продолжи со бендот и покрај загубите а не дека бендот се распаѓа. Мислам самата вест е дека се бараат бубњар и вокал (замена за Витек кој загина и Кован кој беше сериозно повреден).

И Аладин, Витек е мртов побогу, како може да користиш „ќе ме подржат“ за некој што не е меѓу живите... :) Јбг, буквално преведување без да се знае ништо за бендот си го прави своето.
Добро де сега, ќе ги продолжувате истите муабети од МКМетал и ќе кењате по форуми колку некој текст бил лошо преведен? И на самиот блог на Myspace-от на Decapitated стои дека ќе го поддржат и ќе се среќни за бендот (ваљда типот верува во виши сили :toe:).
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=177431581&blogId=475359983

DECAPITATED's VOGG Seeking New Drummer, Singer - Mar. 9, 2009Guitarist Waclaw

"Vogg" Kieltyka of the Polish extreme metallers DECAPITATED — whose brother, DECAPITATED drummer Witold "Vitek" Kieltyka, died on November 2, 2007 in a Russian hospital from injuries sustained in a road collision — has issued the following update

"I was thinking about that for a long time and it's really hard decision for me, but I have decided to continue this band and keep DECAPITATED alive. I know it will be not the same anymore but I want to try, and I'm sure Witek and Covan [DECAPITATED singer Adrian Kowanek, who was also hurt in the accident] will support me and will be happy about that.

"So I want to say that: If anybody from drummers and vocalists feel that they can continue what Witek and Covan did and put all power, energy and live time for this band, contact me at decapitatedband@gmail.com.

"Everyone who is interested, please prepare these tracks — 'Day 69', 'Post Organic', 'Invisible Control' and 'Long Desired Dementia' — and send it as audiovideo format."

да нема забуни.

Добро де сега, ќе ги продолжувате истите муабети од МКМетал и ќе кењате по форуми колку некој текст бил лошо преведен? И на самиот блог на Myspace-от на Decapitated стои дека ќе го поддржат и ќе се среќни за бендот (ваљда типот верува во виши сили :toe:).

Не беше „кењање“ туку посочив очигледна дезинформација, беше објавено дека бендот се распаднал. :)

Инаку, точно е дека е лош самиот превод од полски на англиски, арно ама тоа не е причина да не се употребува мозокот (нешто што е својствено за повеќемината кои постираат на темава).

Не знам зошто не му се бендиува на покемина албумоф али според мене е супер

Не беше „кењање“ туку посочив очигледна дезинформација, беше објавено дека бендот се распаднал. :)

Инаку, точно е дека е лош самиот превод од полски на англиски, арно ама тоа не е причина да не се употребува мозокот (нешто што е својствено за повеќемината кои постираат на темава).
Поздрав до тебе и до Шадоу:Имате мсн за вакви муабети...
Не знам зошто не му се бендиува на покемина албумоф али според мене е супер
Некако ми делува почетнички и аматерски.Незнам можеби грешам ама според мене Torture Squad имаат само еден албум без грешка.Hellbound.

Поздрав до тебе и до Шадоу:Имате мсн за вакви муабети...

Некако ми делува почетнички и аматерски.Незнам можеби грешам ама според мене Torture Squad имаат само еден албум без грешка.Hellbound.

Да, за последниот, најдобар му е од сите. Треш-Дет до коска, голема техника, мрсни рифови... едноставно перфектен албум

Да, за последниот, најдобар му е од сите. Треш-Дет до коска, голема техника, мрсни рифови... едноставно перфектен албум

можда е најдобар Hellbound ама и овај не је за фрлајње далеку од лош е

А дечкиве ги иматер слушанто????
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=362985460
AMBROZ-Death metal бенд од скопје...мене ми се свиѓаат

Ги иам слушнато не ми го дигаат џонија
Македонски бенд вака шо ми прајт кеиф Ембриотоми
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=172639053

можда е најдобар Hellbound ама и овај не је за фрлајње далеку од лош е

Ги иам слушнато не ми го дигаат џонија
Македонски бенд вака шо ми прајт кеиф Ембриотоми
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=172639053
А шо сцират типциве????
Глеам инфлуенс:Slayer
Deicide
Cannibal Corpse
Malevolent Creation
Krisiun
Disavowed
Beheaded
Immolation
Vader
Nile
Hate Eternal

Slayer-tresh
Cannibal Corpse-death metal
и воа другово е дед...незнам чудна мешавина,ама многу напорна...

А шо мислиш за дечкиве:http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=421311414

луѓе , а бевте ли на концертот Torture Squad шо го имаа у кастро лани, ептен беше лудница, растурија типовите скрос. мамојебачина death/thrash ...

Де бре Ембриотоми не ги знаеш? Свират брутал дет. A BTH се добри... многу се напнати на брзина како драгонфорс. Треба малце да успорат и да поработат на рифовите...на толку песни што свиреа по свиркиве воглавно рифовите некако слични ми се.

А шо сцират типциве????
Глеам инфлуенс:Slayer
Deicide
Cannibal Corpse
Malevolent Creation
Krisiun
Disavowed
Beheaded
Immolation
Vader
Nile
Hate Eternal

Slayer-tresh
Cannibal Corpse-death metal
и воа другово е дед...незнам чудна мешавина,ама многу напорна...

А шо мислиш за дечкиве:http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=421311414
Како шо кажаја свира брутал дет иначе ги знам бионд да хоризонт само не ми прајат кеиф многу пошто не ми се по стил

луѓе , а бевте ли на концертот Torture Squad шо го имаа у кастро лани, ептен беше лудница, растурија типовите скрос. мамојебачина death/thrash ...

Ако веруваш уште си гризам од газо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom