Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ако уште еднаш ни ја расипеш дискусијата САТАНСКА, ќе те најдеме, ќе ти ги извадиме цревата, ќе ги изедеме и после тоа ќе те запалиме. Така да подобро за тебе е веќе да не пишуваш на оваа тема, а по можност и да не ја отвараш уопште.
lele so si ti toa pameten, duri ni kirilica nemozes da stavis.

Не беа потребни минимум 13 години за зачленување на форум или членов е одстапка?
ete toa mi go kaza tipot zatoa mu odgovoriv taka a toa so pisam latinica e moja rab:smir:

Ако уште еднаш ни ја расипеш дискусијата САТАНСКА, ќе те најдеме, ќе ти ги извадиме цревата, ќе ги изедеме и после тоа ќе те запалиме. Така да подобро за тебе е веќе да не пишуваш на оваа тема, а по можност и да не ја отвараш уопште.
ete toa mi go kaza tipot zatoa mu odgovoriv taka a toa so pisam latinica e moja rab:smir:

Си има правила на форумот со кој се наложува пишување на кирилица.
Почитувај ги .
И расипувањето на дискусии нема да те напраи попаметен , само ќе те доведе до банирање. Дали од тема , дали од форум ...

И сеа више коа ни ги откри нашите тајни сатанистички планови да ги изедеме сите корисници шо не пишуваат на кирилица шо праиш...

BTW знае некој како иде цена за merch-от на Serpentine Fire. Посебно прешивачите ме интересираат.

Мене па ме интересира дали ќе е готово демото од Last Act of Defiance до свирката на 7ми.

pa za inae:pos2:t napisav
за INAE :toe::jaj::vozbud: T! Брао бе....

Најјака солажа има песнава! Издржете до негде 2 ипол минути и после мерачете се уште минута на соло :) Мада ја сакам пауер цела песна се мерачам :)

ја пак не ве сваќам шо толку не ги сакате Нордер. Певачот стварно не ми се свиѓа, ем шо не сум фан многу на гроул ама не ми се свиѓа и како граула. АЛи иначе овака баш си се океј луѓето, добро музиче си имаат.

Mузика за располение, лесно музиче:helou:

А Л.А.О.Д мајци да не ќе има ? :)
Да знам дали да си понесам повеќе кеш или да си дојдам само за музика + Пиво :).

da ke ima, mislam deka se spremat i presivaci:vozbud:
(no i tie sea dali ke stignat do 7mi....e prasanjeto)

btw.> www.bkrieg.com is alive!!!

Батка воспитувачката што ти е во предшколската група каде што си сега ми е пријателка и вика дека сепак си поназад од другите деца
Вистина???

Предпоставувам дека тоа на сликата на аватарот е главата твоја, па ти ги оправдувам сите постови на темава.

Дали знаеш дека тој за прочка моше да се преправи гз? Ке речиш да но се прашуваш како?! Ке лапни говно у уста:baeh:

Ај баталете го таму... незнае ни заебанција да продужи само да вреѓа. Туку Shadow RR како ти се свиѓа новиот албум на Buckethead? Глеам си го слушал па да те прашам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom