Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Ај баталете го таму... незнае ни заебанција да продужи само да вреѓа. Туку Shadow RR како ти се свиѓа новиот албум на Buckethead? Глеам си го слушал па да те прашам.
Новиот албум е совршенство, брат. :vozbud: Не можев од playlist да го тргнам. :)

da ke ima, mislam deka se spremat i presivaci:vozbud:
(no i tie sea dali ke stignat do 7mi....e prasanjeto)

btw.> www.bkrieg.com is alive!!!
А лоу да не знаеш шо цена ќе бидат за да си зеам пари, знаеш не заработуем сам, а сумљам дека мајка ми и за прешивачи и за влез ќе ми дае :) Па да знам колку дена да не јадам у школо х)
Предпоставувам дека тоа на сликата на аватарот е главата твоја, па ти ги оправдувам сите постови на темава.
Абе не е толку убав....

А лоу да не знаеш шо цена ќе бидат за да си зеам пари, знаеш не заработуем сам, а сумљам дека мајка ми и за прешивачи и за влез ќе ми дае :) Па да знам колку дена да не јадам у школо х)

Абе не е толку убав....

utre ke ti kazam:salut:

како бе совршенство... ич не ми се свиѓа мене. Само Blood Bayou и Iceman а можда и првата. Од Crime Slunk Scene навака неам ништо добро слушнато. Али ќе го биде... може ќе напраи пак некој албум како првите.

Добар е новиот од Buchethead.
Барем јас ја сакам таа виртуозност

Добар е новиот од Buchethead.
Барем јас ја сакам таа виртуозност

Епа тоа е финтата, одамна немало виртуозност или нешто ново у песните. 3 албуми по ред секоја песна има 2 рифа и еден clean со малку фејзер на него како bridge помеѓу двата рифа.. и тоа е. Одамна немало некој атонален тапинг, или некоја убава балада што ја тера до ниво на full-on shred. Али ај.. .барем се надевам ќе го биде следниот :D

PS: Lou и ја сакам да дознаам колку коштаат маиците и прешивачите.

A за што прешивачи се прави муабет ???
(иако овде не е место за ваквите муабети)

АААААААААА....
Јас имам заушки и че ги пропуштам а???
Ај чувајте плс...
А ќе пуштите нешто за прилеп или само ск ќе ги има

Деки а тој прешивачо на чело да не го шијаш xD се смеам ....
Е не можам да не ги слушам лугево
можда сум дусаден со овие ама џонија ми го пра дотука бива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom