Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
еве уште едно метал издание кое ми се допаѓа...мелодични се, моќ, енергичност,
интересно трешче у секој случај, со добра мелодија и енергичен вокал...
ајт слушнете го ова, па убацете некој коментар за групава...

Не се баш треш... треш дет да... ми се свиѓаат, мада за вокалот исто мислење со аладин иам.. ама малце се еднолични после првите 3 минути.. а за тапанарот една голема 10ка :) :zver:

пс. неможам уште интрото од глава да го извадам закон е :) ама понатака малце е едно па исто :) (освен тапанарот :))

што мислите за ова:
Illdisposed - Liike Cancer

бендот е од данска, а во музиката потсетуваат на Амон Амарт.
Одличен дет метал

Falkenbach - баравте бенд со викиншки теми. Фолк бенд со блек прекрасни вокали. Атмосферски, нешто најубаво што може да се појави во металот. Налик Agalloch. Тематиката е извонредна, митско претставување на природата, историјата, приказни и воспевање на сета митологија.

Кога веќе ги спомнав еве ги и Agalloch

Agalloch ги немав слушнато ама сега ги сметнав и ги преслушав и од прв пат ми се чинат ѕверови а кој знае понатаму можи и омилени да ми станат

Agalloch ги немав слушнато ама сега ги сметнав и ги преслушав и од прв пат ми се чинат ѕверови а кој знае понатаму можи и омилени да ми станат

Кој дел те плени?

Типичен позер или тазе металче...

pathetic little fake :nesvest:

Зашто позер/фејкер или ватевр ??
Можеби му се допаѓаат Металика и не слуша ништо друго покрај нив (макар да не веруем :)) . Ама сепак и тоа спаѓа во Металот и таков му е на него вкусот . :)

Зашто позер/фејкер или ватевр ??
Можеби му се допаѓаат Металика и не слуша ништо друго покрај нив (макар да не веруем :)) . Ама сепак и тоа спаѓа во Металот и таков му е на него вкусот . :)

хехе, 100% има 12-13 години и почнал да слуша метал пред 1 месец....
бурн84, никој не спомна дека сме 60 години слушале метал...
туку ме нервираат таквите позерчиња и фејкерите, кои со 1 слушната песна на металика, одлепуваат, се замислуваат и одат по разни кафиќи за да сите видат дека биле металци...хаха порано ме нервираа таквите фаци, ама сега си терам сеир на нивна сметка...

Шо сте вие бре, ретардирани ? Само еден пост напиша чоекот, кажа дека ги сака Металика и одма напраивте лоша слика за него дека бил фејкер, позер, педер .. од кај знаете, може не слушнал само една песна, може слушнал 3,5,89, можда знае за метал и за Металика повеке од вас .. морони !

E де бре,шо и ако е позер.Ќе се надуе со бендови за две три недели/месеци/години и ќе биде највечи металац у маало,како и сите:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom