Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
E де бре,шо и ако е позер.Ќе се надуе со бендови за две три недели/месеци/години и ќе биде највечи металац у маало,како и сите:pipi:
Се јави ива позерката да продаа басна! :pos2::pos2:
Не за друго највеќи металец е у маало па сеа да се покаже.Браво ива!

Шо сте вие бре, ретардирани ? Само еден пост напиша чоекот, кажа дека ги сака Металика и одма напраивте лоша слика за него дека бил фејкер, позер, педер .. од кај знаете, може не слушнал само една песна, може слушнал 3,5,89, можда знае за метал и за Металика повеке од вас .. морони !
Абе чим томислеер кажува дека е позер позер е

E де бре,шо и ако е позер.Ќе се надуе со бендови за две три недели/месеци/години и ќе биде највечи металац у маало,како и сите:pipi:
А што ако оној кој му дава музика и му посочува бендови му е комшија???

Се јави ива позерката да продаа басна! :pos2::pos2:
Не за друго највеќи металец е у маало па сеа да се покаже.Браво ива!
Даниеле,те молим воздржи се од коментари,и поиштеди ме од реплицирање кон истите,да не почнуем сега кој кј продава басне,не е за тоа темата:back:
А што ако оној кој му дава музика и му посочува бендови му е комшија???
Аааа тогаш ќе се пресели некој од маалото :pos:

Даниеле,те молим воздржи се од коментари,и поиштеди ме од реплицирање кон истите,да не почнуем сега кој кј продава басне,не е за тоа темата:back:

Извини дизајр нема да се повтори соррии :back::back:

Момци имам хитче неделава:

Ај слушајте после кажете не била јака песничкава ЛЕЛЕ ЗАКОН Е ЕЈЈ !!!

Пантера Рулз! :vozbud::vozbud::vozbud:

Немоеш да кажеш кој се богови, вкус е у прашање... за мене пантера се најнормален метал бенд. просечен...

Момци, од Ајрон Мејден некој квалитетен албум ке ми каже некој, добри песни, труд и се другото добар КВАЛИТЕТЕТ.

Поздрав.

Пантера ме натераа да се префрлам на метал и секогаш ќе бидат мој омилен бенд(ама не и единствен)

Момци, од Ајрон Мејден некој квалитетен албум ке ми каже некој, добри песни, труд и се другото добар КВАЛИТЕТЕТ.

Поздрав.
Има доста бе брат :) Немоеш да каеш тој е најбоље :) Земи слушај го Powerslave... мене тој ми е меѓу омилените :)

Поздрав.

Абе све е добро, ама ја мислам најбољи албуми се Powerslave, Somewhere in Time и Seventh Son of a Seventh Son.

Има доста бе брат :) Немоеш да каеш тој е најбоље :) Земи слушај го Powerslave... мене тој ми е меѓу омилените :)

Абе све е добро, ама ја мислам најбољи албуми се Powerslave, Somewhere in Time и Seventh Son of a Seventh Son.
Знам знам, сите се боље онака само пишав на располагање ми се едни албуми со добар квалитете на песни.
Сега ке го симнам Powerslave.

Фала ви многу.

Ништо повели и другпат :) Иначе некој тазе треш бенд да не му текиња на некој? Ама нов онака тазе излезен да е :)

не е тазе ама е закон destroyer 666
eве нешто поново Motör Militia

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom