Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
ихии ... ако де нека бида забраенети шо има везе наши смо чуекот туе побарал туе добија.

и ... НИШТО!
9) Членот се согласува дека нема да нуди линкови кои водат до страници на кои се нуди илегално симнување на софтвер, музика, филмови и други лиценцирани материјали, како и страници кои содржат вируси, тројанци и друг материјал кој може да наштети на "Кајгана" и членовите.

ихии ... ако де нека бида забраенети шо има везе наши смо чуекот туе побарал туе добија.

и ... НИШТО!
Абе ке ти ги бришат линковите, на крај имаш пораки прати му порака. :helou:

абе не е мн мн битно ама братов нз со се замислил јас ги казав нај омилените а иначе можам да набројам во моментов барем 700 бенда без проблем ама не е тоа тоа
а друже шо ти е ников уствари? и шо метал слушаш уствари? многу ме интересира.

а друже шо ти е ников уствари? и шо метал слушаш уствари? многу ме интересира.
Aбе слушам најмногу дет метал брутал синфоничен метал т.е слусам од брутал до хеви се

Ако го имате слушнато новиов албум од хагард кажете некој коментар

Ако го имате слушнато новиов албум од хагард кажете некој коментар

Имаш опција измени и тука можеш да го надополниш твојот пост, а не да постираш 100 пати со ред.

Новиот на Хагард... хм...
Дај ти преслушај го или ако веќе си го направил тоа кажи нешто за него па да видиме дали вреди да се вложува време за него.

Имаш опција измени и тука можеш да го надополниш твојот пост, а не да постираш 100 пати со ред.

Новиот на Хагард... хм...
Дај ти преслушај го или ако веќе си го направил тоа кажи нешто за него па да видиме дали вреди да се вложува време за него.

Го преслушав и е закон преубави песни има на овај албум вреди да се преслуша според мене

otkako se spoi metalot so pankot i nastana punk metal, speed metal i thrash, metalot izrasna vo sovrsena muzika !!!!LONG LIVE PUNK LONG LIVE METAL!!!!

А зш толку те интересира
и од кај си пиши
па пошо викаш дека знаеш и си преслушал 700 бендови, а викаш Металика се пребациле на њу метал...па и не ми е логично тоа... а иначе од Скопје сум:helou:

Ej od kaj ste sho ste Asl psl i dali imate zhenski daj u pvt da go ebam.
Aj tipov gleam Arhangel od death i podaleku,gleam nov e pa ke treska nekoe vreme zeleni:)

Btw nekoj neso da kazhi za noviot od Metallica?
Ludila e,sea bicat nekoj stil na judas priest potsekaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom