Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Не е секој за да коментират на темава...До кога вакви од типот на DonJas...
Ајт.../me on Dying Fetus-Grotesque Impalement
Браво за изборот. Dying Fetus се едни од најуникатните дет метал бендови.

Море каков метал, само рап господ да ве види :):helou: Металот на се личи на музика не личи :smir:

Море каков метал, само рап господ да ве види :):helou: Металот на се личи на музика не личи :smir:

Ако металот не личи на музика , рапот незнам што е ...
Циганчиња у парк рапуваат па сеа ти види :)

Инаку од бендови највеќе ги почитуем :
Metallica
Six Feet Under
CoF
CoB
Wintersun
Norther
Murderdolls
Caliban
Heaven Shall Burn
итн итн :)

Добро, пошто дечкото не знае да принесе ни еден сопствен аргумент, ја ќе изнесам па да му го докажам спротивното.
Мене па рапот не ми личи на музика, туку на рецитирање и програмски бас и инструменталка од некои црнчиња шо се пробиле од најзапуштените и криминални квартови.
Рецитирање за гето, дрога, анти полициски пропаганди...овоа е опфатено како тематика на андерграундот.
А, комерцијалниот рап кој се прави чисто за пари, кој има намена да ги уфилма тинејџерите и шо имаш можност да го гледаш на МТВ, како тематика опфаќа, пари, најскапи автомобили, полуголи женски шо мрдаат со целулитот, најскапа и најмодерна рап гардероба итн.

Добро, пошто дечкото не знае да принесе ни еден сопствен аргумент, ја ќе изнесам па да му го докажам спротивното.
Мене па рапот не ми личи на музика, туку на рецитирање и програмски бас и инструменталка од некои црнчиња шо се пробиле од најзапуштените и криминални квартови.
Рецитирање за гето, дрога, анти полициски пропаганди...овоа е опфатено како тематика на андерграундот.
А, комерцијалниот рап кој се прави чисто за пари, кој има намена да ги уфилма тинејџерите и шо имаш можност да го гледаш на МТВ, како тематика опфаќа, пари, најскапи автомобили, полуголи женски шо мрдаат со целулитот, најскапа и најмодерна рап гардероба итн.
Се согласѕвам потполно со тебе и би додал во рапот ти треба само да смислиш текст во кој јадиш г***а за се околу тебе и една будала што малку се разбира во музика за да направи матрица за рапот а во металот ти треба брат уметност треба да си стварно добар за да направиш песна која ќе ја почитуваат сите

223075056_a45d7a57c8.jpg

Знаете дали хагард свират синфоничен дет или симфоничен блек??
Ве молам пишете илјадарка ми зависи

ако свират синфоничен дет добивам,а ако свират синфоничен блек губам 80%сум сигурен ама сакам да слушнам мислења

Фала мн мн мн мн ако дојдиш во прилеп имаш скара од мене

Да,на брутал дет металот,и по малце на грајндкорот :)
Ќе ме утепаш пеер...али од коа размислив, стварно и нема брутал дет у Dying Fetus...најтачна дефиниција според мене...technical death/goregrind:) а да и не ме убивај:)

Ќе ме утепаш пеер...али од коа размислив, стварно и нема брутал дет у Dying Fetus...најтачна дефиниција според мене...technical death/goregrind:) а да и не ме убивај:)

Во Dying Fetus има брутал метал, има техника, има грајнд, има хардкор, има милион комбинаторики за сето тоа да звучи перфектно добро... Генијалци се бе \m/

/me blasts Dying Fetus-Kill Your Mother / Rape Your Dog

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom