shadow_rr
Resistance is Futile
Браво за изборот. Dying Fetus се едни од најуникатните дет метал бендови.Не е секој за да коментират на темава...До кога вакви од типот на DonJas...
Ајт.../me on Dying Fetus-Grotesque Impalement
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браво за изборот. Dying Fetus се едни од најуникатните дет метал бендови.Не е секој за да коментират на темава...До кога вакви од типот на DonJas...
Ајт.../me on Dying Fetus-Grotesque Impalement
Море каков метал, само рап господ да ве види:helou: Металот на се личи на музика не личи :smir:
Море каков метал, само рап господ да ве види:helou: Металот на се личи на музика не личи :smir:
Се согласѕвам потполно со тебе и би додал во рапот ти треба само да смислиш текст во кој јадиш г***а за се околу тебе и една будала што малку се разбира во музика за да направи матрица за рапот а во металот ти треба брат уметност треба да си стварно добар за да направиш песна која ќе ја почитуваат ситеДобро, пошто дечкото не знае да принесе ни еден сопствен аргумент, ја ќе изнесам па да му го докажам спротивното.
Мене па рапот не ми личи на музика, туку на рецитирање и програмски бас и инструменталка од некои црнчиња шо се пробиле од најзапуштените и криминални квартови.
Рецитирање за гето, дрога, анти полициски пропаганди...овоа е опфатено како тематика на андерграундот.
А, комерцијалниот рап кој се прави чисто за пари, кој има намена да ги уфилма тинејџерите и шо имаш можност да го гледаш на МТВ, како тематика опфаќа, пари, најскапи автомобили, полуголи женски шо мрдаат со целулитот, најскапа и најмодерна рап гардероба итн.
Браво за изборот. Dying Fetus се едни од најуникатните дет метал бендови.
Ќе ме утепаш пеер...али од коа размислив, стварно и нема брутал дет у Dying Fetus...најтачна дефиниција според мене...technical death/goregrindДа,на брутал дет металот,и по малце на грајндкорот![]()
Ептен закон. Онај педерон многу јак глас имаCradle of Filth zakon![]()
Ќе ме утепаш пеер...али од коа размислив, стварно и нема брутал дет у Dying Fetus...најтачна дефиниција според мене...technical death/goregrindа да и не ме убивај
![]()