Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
ne rekov takvo neso.Ne moze coek odednas mu teknalo"aj be metalec ke stanam'',toa ide postepeno.Ne od 5 godini.

NightFuneral напиша:
ne rekov takvo neso.Ne moze coek odednas mu teknalo"aj be metalec ke stanam'',toa ide postepeno.Ne od 5 godini.
a kako se stanuva metalec?
Da slusas metal kolku vreme?
da te vrabotat vo metalec?
Jas slusam punk-rock 15-6 godini pa ne sum panker
sminker so rokersko ponasajne
hipik vo dusa
i slusam punk
Punkot ne e samo muzika toa e nacin na zivot,na razmisluvajne isto kako i metalot.
i kako postepeno ce pocnis so baladite na metallika i ke zavrsis so hard death trash noise core heavy metal:pos:

a be site go svakaat pogresno i go kazuvaat pogresno terminot "da stanam metalec"...da ustvari kako se stanue metalec"??.....gluposti...jas ne gi delam lugeto na metalci, raperi, pankeri, turbo-folkeri....nego samo na luge sto slusaat metal, rap, pank, i turbo-folk.....a nekoj sto slusa POP kako ke se vika.....POPER, POPEC, POP :pos:

Blind Guardian, мојата омилена група! :cuc: Едвај чекам да излезе новиот албум и да ја почнат светската турнеја, па ако треба ќе ставам нешто под хипотека за да отидам на некој од концертите. :icon_lol:

The_Grim напиша:
a be site go svakaat pogresno i go kazuvaat pogresno terminot "da stanam metalec"...da ustvari kako se stanue metalec"??.....gluposti...jas ne gi delam lugeto na metalci, raperi, pankeri, turbo-folkeri....nego samo na luge sto slusaat metal, rap, pank, i turbo-folk.....a nekoj sto slusa POP kako ke se vika.....POPER, POPEC, POP :pos:

Се станува бе.
Се будиш едно сабајле, не се чешлаш и земаш црна шминка од мајка ти, пишуваш best metal bands на гугл и ги учиш напамет сите бендови и албуми, облекуеш некој црн партал и на улица.
-Еј пази го металецов.
-Аууу ама е хардкор.
Од муабет на муабет и стануеш металец у очите на другите преку нооооќ......
Сеа дали си се глупираш или стварно обожаваш метал, ТВОЈА работа.

NightFuneral напиша:
zaboraivte cradle da mu gi protumacite...black metal.abe ne moes da stanes metalec samo zasto ti e interesno.Metal treba u dusa da ti e.

Хм....:icon_roll
Еве на пр. некој слушал подолго време панк или рок или така нешо и не го интересирал многу металот. Од другари, од интернет, телевизија и да нејќел се сретнувал со метал и го заинтересирало. Почнал да слуша интензивно.
Не му било у душа, почнал со панк завршил со метал.
Ебаве престанете да ги делите така више преку кур ми е!
Ако се заинтересирам да слушам метал ќе слушам и у пичку матер, НЕ СМЕЕ никој да ми рече "Тебе металот не ти е у душа мораш да слушаш метал 20 години па да бидеш металец"!

Taka e Goddessss....imas poddrska od mene....(ako nekogas padnes) :))
Celo vreme go zboram toa...Bravos.... :)

најважно е ти самиот како се осеќаш

ја се осеќам како рокер

А јa шо да правам....ко џубренце се осеќам ни панкер ни рокер ни металец :icon_lol:
Некој нека ми каже мислење шо сум

Goddess of Chaos напиша:
А јa шо да правам....ко џубренце се осеќам ни панкер ни рокер ни металец :icon_lol:
Некој нека ми каже мислење шо сум

:dudlac::dudlac::dudlac:

:pos::pos::pos::pos::pos:

SE ZEZAM.....:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom