Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Goddess of Chaos напиша:
А јa шо да правам....ко џубренце се осеќам ни панкер ни рокер ни металец :icon_lol:
Некој нека ми каже мислење шо сум

Намќор....:icon_lol:

METALLICA

so metalica izrasnav vo toa sto sud denes,i metallica ke gi nosam vo srcETO!I NE ZBORUVAJTE LOSO ZA NIV.se soglasuvam deka sekoj ima razlicen vkus,ama ne mu dava toa pravo da zboruva loso za niv,toa e isto kako da sednam i da pisuvam"lele ne go podnesuvam ovoj eminem" taka da prestanete so navredite metallica se zqakon i sekogas ke ostanat toa

гласав за шат-пат...слушам, али примар ми е друг жанр

Kakov metal be c c c c??????vie ne ste zdravi gleajte go concertot UP IN SMOKE-go ima u videoteka king,Eminem , Snoop ,Dre,Xzibit,Ice Cube, .PA da vidite so e kocncert na Metalica ,publikata ko ke se seblecat goli da mi se javite ?????

Snoop Dogg напиша:
Kakov metal be c c c c??????vie ne ste zdravi gleajte go concertot UP IN SMOKE-go ima u videoteka king,Eminem , Snoop ,Dre,Xzibit,Ice Cube, .PA da vidite so e kocncert na Metalica ,publikata ko ke se seblecat goli da mi se javite ?????

Оффффф...

Snoop Dogg напиша:
ааалооооооо!! полека бе бате...кај најде на тема за метал да збориш ЗА рап и ПРОТИВ метал?? ако сакаш отвори си тема рап (прво провери дали има) и таму постирај шо ти душа сака, али тука НЕ:ne:

Snoop Dogg напиша:

Бачко otvori si tema Rap vs. Metal....i tamu mozes da si iskazuvas svoite frustracii i i uste nerazvieni mentalni sposobnosti.....ja postuem rap backo....ja go postuem sekoj vid muzika....ama organski nemozam da gi podnesam Ќелепурџиците kako tebe sto мрчат za stilovite muzika....ako si slusas rap slusaj ako ne slusas metal ne gi navreduvaj drugite sto slusaat.....

joki напиша:
marino....za kotek placis...:))))))))))
inace za site nedoumnici...komercijala e mojoata prima

мухахха малце деее... да подбоцнам :)

шабан шаулич енд миле китич ар д бест!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom