Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zdravo na site.stotuku ja dobiv informacijata deka natprevarot Schaffhusen-Delemont e namesten za 2ka.mi se javi bartucet mi od ch koj igra vo maldinskiot tim na Schaffhusen.so srekja na site jas ja uplativ za 5 000 den.pozz

Druze INFOTO ti e od prva ruka ili ... Kazi mi pobrzo oti sea ke idam da uplakam za da znam dali da ja stavam (za pogolema suma) :smir::smir: ... !!!*

Ja staiv Schafhausen : Delemont - 2 za 1,500 den. !! Ajde moze ke izleze, pa ke dojdam do nekoj denar poveke. So sreka do site ja imaat uplateno ... !!!*
:):):)

Jас ке почекам да видам што ке се деси па пет за дванаессет ке ја уплатам.

колку е коеф за делемонт таму кај што си ја уплатил??

Jас ке почекам да видам што ке се деси па пет за дванаессет ке ја уплатам.

Pazi so 4ekanjevo da ne se zaneses, ja prosetav 3 kladilnici za da ja uplatam singl. Koef. bese ostanat ist (4,00). Do posle moze da ja blokiraat i da ne mozes singl da ja odigras.

Sovet od mene : Ako stvarno planiras da ja uplakas, POBRZAJ oti posle moze da ti bide maka ... !!!* :smir:

Pazi so 4ekanjevo da ne se zaneses, ja prosetav 3 kladilnici za da ja uplatam singl. Koef. bese ostanat ist (4,00). Do posle moze da ja blokiraat i da ne mozes singl da ja odigras.

Sovet od mene : Ako stvarno planiras da ja uplakas, POBRZAJ oti posle moze da ti bide maka ... !!!* :smir:

И јас ја уплатив за 500 денари, во Струмица коефициентот во Премиер беше 4.30.

која лига е таа ДЕЛЕМОНТ??побрзо пишете позз

Јас ја уплатив во Маркана за 200 денара сигнл коефициент 4.00
Ќе ја уплатев за повеќе пари само што корисникот што рече дека е местена има само 1 пост па можеби некој намерно го направил да се зафркава и затоа ја уплатив за 200,ајде со среќа.Таа шо беше на шалтеро ко га виде утакмицата,направи фаца и погледнаа се со тај до неа.. :pos:

Швајцарија 2
делемонт се бори за опстанок, шафхаузен е сигурен на средина нема шанси ни за горе ни за доле:smir:

ja ja uplativ vo joker ohrid 4.5 e koef za 1000den pa da vidime so ke bide

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom