Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цитат:
Напишано од Macedonia2007
Achen- Leverkusen x
иначе ови натпревари се од форум од кој до сега сум земал месечно по барем 5 000

e pa kazi go forumot pa i nie da zememe nekoj denar :smir:

Добро бе брат дај појасни малку од кај ти е информацијата. И Angers беше двојка, ама според тебе и на крај кец излезе.
Ако е само твој тип си ја грешил темата.

Еве ти единствено инфо за натпреваров:
Се работи за куп натпревар од Турција, а на сите треба да ни е познато дека куп натпреварите не се секогаш најрегуларни и има наместени елементи. Сметаме дека овој натпревар може да заврши со победа на Ризе од причина што е реванш натпревар од турскиот куп. Првиот натпревар на гостински терен, Кајзери го доби убедливо со 3:0, па така речиси 100% одат во финалето. Од тие причини, нема потреба повторно да одат на победа и сигурно нема да играат со најсилниот состав. Ризе ќе се обиде да изненади и можно е да стигне до победа, но тешко дека ќе успее да го елиминира Кајзери. Овој натпревар може да се класифицира како “натпревар за обложувалниците“, каде што и тие самите ќе го типуваат и ќе профитираат.
Не е 100% сигурна победата на Ризе. Ова е само една хипотетичка замисла, која ние ја изложивме и посакуваме да се оствари бидејќи ќе вложиме мал влог на победа на Ризе.

Еве ти единствено инфо за натпреваров:
Се работи за куп натпревар од Турција, а на сите треба да ни е познато дека куп натпреварите не се секогаш најрегуларни и има наместени елементи. Сметаме дека овој натпревар може да заврши со победа на Ризе од причина што е реванш натпревар од турскиот куп. Првиот натпревар на гостински терен, Кајзери го доби убедливо со 3:0, па така речиси 100% одат во финалето. Од тие причини, нема потреба повторно да одат на победа и сигурно нема да играат со најсилниот состав. Ризе ќе се обиде да изненади и можно е да стигне до победа, но тешко дека ќе успее да го елиминира Кајзери. Овој натпревар може да се класифицира како “натпревар за обложувалниците“, каде што и тие самите ќе го типуваат и ќе профитираат.
Не е 100% сигурна победата на Ризе. Ова е само една хипотетичка замисла, која ние ја изложивме и посакуваме да се оствари бидејќи ќе вложиме мал влог на победа на Ризе.

pa ne mora da znaci deka ke e 2,moze i X da bide a da ne e namestena taka da za singl ovaa ne za uplakanje,moze samo vo talon so sistem nekako da se proba:)

Местена!

Real Potosi - Cruzeiro 1

Блокирана е во Спортлајф

Играјте на свој ризик

Местена!

Real Potosi - Cruzeiro 1

Блокирана е во Спортлајф

Играјте на свој ризик

Ne e mestena .

Koef paga zaradi dva faktora :

1.Cruzeiro najavi deka ke igra so 2 tim

2.Se igra na nadmorska visocina od nad 4000 m , redok vozduh , pa igracite na kruzeiro najverojatno ke imaat poteskotii so disenjeto posle 60-70 min .

Potosi se dva klasi poslabi od Kruzeiro , koef paga zaradi toa sto ovaa utakmica e public bet veke 4 dena ,Kruzeiro e sekako prv pa nema da ima motivacija , edinsvena motivacija im e na onie od klupta da se dokazat na trenerot na kruzeiro .

Ne e tolku sigurna kolku sto izgleda , vnimatelno !!

i jas taka razberah.. od 2.4 na 1.7 padna koeficientot.
mi ja kazaa i SION - Luzern 1 od 2 koeficient padna na 1.65 .. srekno
jas gi igrav 2-te po 1000. srekno

Imam cicko koj raboti vo Italija a se ima mnogu so Goran Padnev pa ovoj mu kazal deka imalo nekoi konfliktni na treninzite pomegu nekoi igraci atmosferata vo klubot deneska ne bilo na nivo i se ocekuva deneska Inter da ostvari lesna pobeda.1-1 ovde e 2.4 za 700 den ke ima kar.

Местена!

Real Potosi - Cruzeiro 1

Блокирана е во Спортлајф

Играјте на свој ризик
не гледам причина зашто би га местиле таа утакмица...потоши има 3 бода и е четврто место на табеелта,а третио има 7 бода,иначе се играа 6тото коло...тка да и да тепа Потоши табеелта нема да се промене

не гледам причина зашто би га местиле таа утакмица...потоши има 3 бода и е четврто место на табеелта,а третио има 7 бода,иначе се играа 6тото коло...тка да и да тепа Потоши табеелта нема да се промене
За пари бе златен.

Cruzeiro manager Adнlson Batista confirmed that he will start with best possible team tonight, as a win would make Cruzeiro the best team from all groups, meaning they would play the 2nd placed team with least points in the knockout round and have the 2nd leg at home all the way to the final.

Ova se odnesuva na natprevarot Real P - Cruzeiro , denesniot najgolem public bet . Koef odma letna nagore otkako izleze inforo sega e 1.95 za 1 , bese 1.65 , a pocna so 2.20.

Zatoa vi velev da ne ja stavate nisto ovaa , koj znae mozda i ke izleze 1 ...

izleze Real P - Cruzeiro 5-1 gi ubija

znaci potosi snosti gi smackaa na cruzeiro.Svaka im cast :D

нешто за денеска има ?

mestena

zdravo na site.stotuku ja dobiv informacijata deka natprevarot Schaffhusen-Delemont e namesten za 2ka.mi se javi bartucet mi od ch koj igra vo maldinskiot tim na Schaffhusen.so srekja na site jas ja uplativ za 5 000 den.kaj mene koef. e 4,00 za delemont.pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom