Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми кажаа мене дека 1-2 била местена....ставив и ја 300 на неа:)

Еве ви ја ciaso 1-1 ај со срека па да частите шо ке фанете :salut:

јас додека да пишам они направиле 2-1 жалам

Logix кој ти ја кажа бе таа 1-2 браво свака част,прашај го пак некоја па напиши на форумот и ние да фатеме нешто.:)

Ми кажаа мене дека 1-2 била местена....ставив и ја 300 на неа:)
Браво брат.. секоја чест.. но за во иднина пишете порано да уплатиме сите.. и со некое мало објаснување :helou:

Инаку се шушка дека Кониа - бурса е договорена за 1 2.10 ( спортлифе ) , во Мк е блокирана во неколку кладилници од вчера ( Аристократ ) .

Има некој повеќе инфо ?

Коеф им летна од 2.20 на 1.70 bwin

Еве една интересна теорија :

Штурм - Тирол 1.90 2.90 3.10

Домашните не играт за ништо , гостите гонат спас . Гостите имаат играч кој го посакуваат тренерот и управата на Штурм за следната сезона ( Ferdinand Feldhofer ) , договорот ќе биде склучен ако Штурм загуби утре !

за 3.10 ми се исплаќа да ја одиграм.

Домашните не играт за ништо , гостите гонат спас . Гостите имаат играч кој го посакуваат тренерот и управата на Штурм за следната сезона ( Ferdinand Feldhofer ) , договорот ќе биде склучен ако Штурм загуби утре !

Ако е така сигурно ќе им ја пуштат колку да се склучи договорот.

pretpostavka i mestena... dva razlicni poimi :)
ali deka e interesna teorijata interesna e

pretpostavka i mestena... dva razlicni poimi :)
ali deka e interesna teorijata interesna e

Слично беше и минатата недела помеѓу Катаниа и Наполи , Наполи го сакаат Варгас , катаниа сака 3 бода и сите знаеме како заврши дуелот .Епа и со оваа е исто ни дојава ни претпоставка .:toe:

TheBestTipster a од која лига е утакмицава ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom