Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бурекџилница Рекорд ,на рекорд . Карши жито лукс е мислам . убави буречиња праат хихихихи
а да и незаменливата фурна у Чаиррррррррррррррррр
Дали знае некој сендвичара или пицерија што врши достава после 00:00 часот ?
Може преку такси некое да пробаш, мислам дека доставуваа јадење, пиење, цигари.
Многу нормално ,но мислам дека не е она што го бараше.Може преку такси некое да пробаш, мислам дека доставуваа јадење, пиење, цигари.
Зависи од такси службите. Некои земаат 100, некои 150 денари или повеќе од услуга, плус патот.
Да, само за крајни случаи е ова, или во крајно мрзливи моменти. Инаку, ако повеќе луѓе нарачуваат не е многу скапо. Само еднаш се заебав кога порачав од McDonalds' во сабота навечер и таксито скапало чекајќи на драјв-инот. Барем така ми кажаа...Значи без 300 денари горе доле не си, ain't worth it, освем ако не е нешто како реткост и "специјална прилика" да речеме ако ти се пријаде нешто специфично во утринските часови, и неможеш мислата да ја тргнеш, што се вика настрвен![]()
Вршат достава само каде што имаат отворено, т.е. само во Аеродром и Центар. Не работат 24 часа.http://zk.com.mk/Pages/Pica-5/96158
Ај види тука, знам дека вршат бесплатна достава, само дали низ цело скопје не знам...