ArsVivendi
самовработена невработена
- Член од
- 15 април 2007
- Мислења
- 603
- Поени од реакции
- 31
Ахх... една од причините поради која понекогаш се двоумам што е подобро да бидеш машко или женско
Добив кај 12 години... летото. Баш ми беше редовна првата година... и воопшто не го сакав тоа :uvo: ама оваа година ми е многу нередовна, и искрено ЕДВАЈ чекам да ми дојде.
И не сум имала големи болки досега (пу пу) ама знам многу често мензисот да го земам како непотребна (недоволна
) причина за не тренирање (ретко) и за активности кои не ми се баш нај нај (често)
И точно е дека можеме да трчаме, играме, скокаме и се друго кога имаме (освен ако болките се неподносливи) но доколку е премногу обилна едноставно неможеме да си дозволеме да се одвоиме 4цм од земјата, не стравувајќи дека едноставно ќе прелие!
Се надевам дека на вас машките што читате ви стана малку јасно околу мензисот и женската психа околу неа :smir:

И не сум имала големи болки досега (пу пу) ама знам многу често мензисот да го земам како непотребна (недоволна

И точно е дека можеме да трчаме, играме, скокаме и се друго кога имаме (освен ако болките се неподносливи) но доколку е премногу обилна едноставно неможеме да си дозволеме да се одвоиме 4цм од земјата, не стравувајќи дека едноставно ќе прелие!

Се надевам дека на вас машките што читате ви стана малку јасно околу мензисот и женската психа околу неа :smir: