- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.642
- Поени од реакции
- 6.470
ај некоја маица на бело или розево
Се самоцитирам бидејќи мислењево ќе се изгуби во темава, а ми треба прилично итно...Aj некој предлог за машка црна поспортска кошула со долги ракави. И отприлика на какви фармерки би одговарала. Фала. :smir:
Претпоставувам сакаш нешто вака ?Се самоцитирам бидејќи мислењево ќе се изгуби во темава, а ми треба прилично итно...
Нешто како оваа, ваква имав замислено. Повеќе слични модели?
Comming right nowНешто како оваа, ваква имав замислено. Повеќе слични модели?![]()
ова за тебе или за кучето?Има некаде во Скопје нешто слично на ова?
![]()
![]()
Ако има каде можам да најдам и колку пари отприлика?
Провери во Influence (Лептокарија , Метал Шоп ) и во Maximum Rock`n`roll Shop (Центар , Слепа уличка позади автобуската кај Боними)Има некаде во Скопје нешто слично на ова?
![]()
![]()
Ако има каде можам да најдам и колку пари отприлика?
баш завчера шетав низ ГТЦ и се утепав од барање се некои утепани модели друже тешко да најдам нешто асално шо викаш карирано од гадно погадно , барав и нешто вака ама тешко ако знае некој кај точно да најдам ваква фармерка да ме упатиАх , стигна летна сезона , според мене пекол е да се најдат добри кратки панталони . Се исти модели , онакви карирани се веќе 4-5 години по ред.
Некој да не има прошетано низ ГТЦ , Рамстор да разгледа дали пак е истово и годинава ?
Треба да си купувам , ама баш ич немам кратки.
Провери на www.asos.com имаат многу добри работи и цените не се лоши. Избери ASOS Colection од марките они имаат најпристапни цени. Исто и доставуваат во Македонија за 7 евра и околу 9 дена.баш завчера шетав низ ГТЦ и се утепав од барање се некои утепани модели друже тешко да најдам нешто асално шо викаш карирано од гадно погадно , барав и нешто вака ама тешко ако знае некој кај точно да најдам ваква фармерка да ме упати![]()
![]()