Men only!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.642
Поени од реакции
6.470
ај некоја маица на бело или розево

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Aj некој предлог за машка црна поспортска кошула со долги ракави. И отприлика на какви фармерки би одговарала. Фала. :smir:
Се самоцитирам бидејќи мислењево ќе се изгуби во темава, а ми треба прилично итно...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Се самоцитирам бидејќи мислењево ќе се изгуби во темава, а ми треба прилично итно...
Претпоставувам сакаш нешто вака ?

или

Првата е поспортска ... и мене појке ми се бендисва :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Нешто како оваа, ваква имав замислено. Повеќе слични модели?:)
Comming right now :)

Aбе воглавно моделите се исти на кошулите ... само зависи дали е струкурана и зависи долниот дел дали е рамен или е полукружен ... (џеб кај има и сл. ) и треба да ти стои добро . :smir:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Оооо иде есен-зима, така да ќе може да се купи некоја јебозовна кожна јакна :zlo:

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Има некаде во Скопје нешто слично на ова?

Ако има каде можам да најдам и колку пари отприлика?

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73

ова за тебе или за кучето?
ахахахаххаа шала на страна мислам дека имам вакви видено сеа скоро у ГТЦ најдоле мислам дека...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

Провери во Influence (Лептокарија , Метал Шоп ) и во Maximum Rock`n`roll Shop (Центар , Слепа уличка позади автобуската кај Боними)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Треба да зимам фармерки некој предлог ?Да не е цената многу солена.

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Знам за во Influence, има таму, ама чим за ова

платив 650 денари, можам да замислам за каиш колку ќе биде...
Инаку фала за информациите, ќе проверам вечер во ГТЦ. :helou:

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Ах , стигна летна сезона , според мене пекол е да се најдат добри кратки панталони . Се исти модели , онакви карирани се веќе 4-5 години по ред.
Некој да не има прошетано низ ГТЦ , Рамстор да разгледа дали пак е истово и годинава ?
Треба да си купувам , ама баш ич немам кратки.
баш завчера шетав низ ГТЦ и се утепав од барање се некои утепани модели друже тешко да најдам нешто асално шо викаш карирано од гадно погадно , барав и нешто вака ама тешко ако знае некој кај точно да најдам ваква фармерка да ме упати

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ццц, ептен се разочарав од Најк продавнициве низ Скопје. Пример во онаа во ГТЦ, имаат стара колекција, од маички имаат само неколку нови модели, на тие цените им се од 2.500 нагоре. На оние класични најк маички, цената им е над 1.200.
Еве тука една класична маичка на Најк, последна колекција, nikestore. Цената му е смешни 15 евра, овде истава маичка да е, сигурно цената ќе му ја качат над 1200-1300. Ај ќе речеш мање битно за 300-500 денари, ама пак најнова колекција да не се прати :/

Муабетот ми е, зошто damn не можам да најдам иста мачика како што сакам да купам од најкстор и зошто кретените не ја обновуваат колекцијата, мислам дека никад нема да дочекам да имам избор кога ќе сакам да купам маичка од последна колекција на најк, увек имаат по 2 маички нова колекција :/

п.с. АлександарТиесто :) Тешко е да се најде такви фармерки, мислам дека цигара ги викаат ради тоа што долу се тесни. Имам едни такви дома, топ се, ама немам видено досега нешто слично, а могуче е и да не сум разгледал убаво.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Член од
14 декември 2005
Мислења
57
Поени од реакции
0
баш завчера шетав низ ГТЦ и се утепав од барање се некои утепани модели друже тешко да најдам нешто асално шо викаш карирано од гадно погадно , барав и нешто вака ама тешко ако знае некој кај точно да најдам ваква фармерка да ме упати
Провери на www.asos.com имаат многу добри работи и цените не се лоши. Избери ASOS Colection од марките они имаат најпристапни цени. Исто и доставуваат во Македонија за 7 евра и околу 9 дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom